link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Klanten

Wij zijn erg trots om te werken voor onderstaande klanten:

jooble Jooble helpt mensen die werkloos zijn om zo snel mogelijk een passende baan te vinden. Met Jooble kun je banen zoeken die op 14550 vacaturesites geplaatst zijn in Nederland. Jooble stuurt miljoenen werkzoekenden in Nederland naar vacatures uit elke industrietak. Vandaag is het bedrijf actief in 64 landen en staat het in de TOP-3 van grootste zoekmachines. Werkgevers plaatsen hun vacatures ook direct op Jooble.
jobbird Jobbird is de #1 vacaturesite van Nederland. Streven naar het doel om bedrijven en werknemers elkaar te laten vinden, is waar ze elke dag voor staan. Jobbird biedt de mogelijkheid om gratis een CV te uploaden voor kandidaten. Met een database van 200.000 CV’s, kunnen de beste kandidaten gevonden worden door werkgevers.
intermediair Met ruim 45 jaar ervaring in werving is Intermediair een belangrijke speler op de arbeidsmarkt met het magazine en de website. Voor Intermediair voeren wij exclusief de cv check en cv rewrite uit. Hiervoor hebben we een speciale landing page gemaakt.
careerevent Het Careerevent is een van de belangrijkste carrière-evenementen voor hoogopgeleiden. Het Careerevent biedt eerste hulp voor je carrière via een aanbod van werkgevers, vacatures en traineeships. Lifebrander heeft in 2010 en 2011 op het Careerevent gestaan met een aantal coaches om advies te geven over je cv.
Experteer Experteer is een Headhunter netwerk voor senior professionals. De site bevat meer dan 80.000 vacatures tussen de 60.000 en 300.000 euro in binnen- en buitenland. Voor Experteer voeren wij online cv checks uit en cv rewrites.
monsterboard Monsterboard.nl is marktleider op het gebied van online recruitment. Monsterboard.nl is het eerste online platform voor banen in 1998 opgericht. Lifebrander helpt Monsterboard met het invullen van de week van het cv, verzorgt een week lang on- en offline cv checks en helpt mee met de Monster College Tour. Meer informatie over deze actie staat hier, hier, hier en hier is een filmpje.
nobiles Nobiles informeert hoogopgeleide studenten en starters die zich oriënteren op studie, carrière en werkgever. Dat doen zij met diverse sites en een magazine. Voor bezoekers van Nobiles maakt Lifebrander een speciaal cv format die in de online tool gebruikt kan worden. Verder worden er workshops georganiseerd en artikelen geschreven.
seniorsfortalents Seniors for Talents is een initiatief van Capgemini. Met dit initiatief wordt jongeren een kans geboden om hun carrière een serieuze start te geven. Jongeren worden actief begeleid door senior managers en opgenomen in de netwerken van deze personen. Voor Seniors for Talents heeft Lifebrander een White Label tool.
droombaan Samen met een aantal partners heeft Lifebrander de drie kandidaten van de 60 day challenge geholpen met het vinden van hun droombaan. Wij hebben advies gegeven over personal branding en het verwerken hiervan in je cv. Twee van de drie kandidaten vonden hun droombaan en de derde kandidaat sloot de actie af met een ‘laatste ronde’ gesprek. Een succesvolle actie dus!
beroependagen De Beroependagen is een tweedaags evenement waarbij bedrijfskundige, (financieel) economische en kwantitatief georiënteerde studenten in contact kunnen komen met vele topbedrijven. De beroependagen worden jaarlijks georganiseerd door de financiële studievereniging van de Universiteit van Amsterdam. Wij hebben alle studenten een cv check aangeboden.
arbeidsbeurs de liemers Door Arbeidsbeurs de Liemers is de jongerenbeurs in Zevenaar georganiseerd. Lifebrander heeft op deze beurs jongeren een gratis cv check aangeboden en mensen geholpen met hun personal brand en het maken van een digitaal cv. Arbeidsbeurs de Liemers is een samenwerkingsverband tussen diverse gemeenten en het UWV Werkbedrijf.
avans hogeschool Avans School of International Studies organiseerde op 22 november 2011 voor de eerste keer een careerevent voor al haar studenten. Lifebrander was op dit event aanwezig met een cv check. We hebben in sessies van 10 minuten ongeveer 50 studenten kunnen helpen met hun cv en voorbereiding op de arbeidsmarkt.
agentschap Het Agentschap NL organiseerde op 8 december 2011 het Movers & Shakers event voor medewerkers die het Agentschap moeten verlaten. Wij hebben cv advies gegeven en laten zien dat het cv niet meer alleen een papiertje is, maar veel meer een persoonlijk en dynamisch document is waarin je laat zien wie je bent, wat je doet en hoe je dat tot nu toe gedaan hebt.

Menu