link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Incompany trainingen

Incompany trainingen

Wilt u dat uw medewerkers zich meer profileren en dat helder wordt op basis van welke competenties of vaardigheden uw medewerkers in te zetten zijn? Is het voor u duidelijk of uw medewerkers nog steeds op de juiste plek zitten en hun volledige capaciteit benutten? Zo nee, dan kunnen wij u helpen dit inzichtelijk te krijgen door middel van een van onze incompany trainingen.

incompany trainingen

Een professioneel curriculum vitae

Met onze incompany trainingen kunnen wij uw medewerkers helpen met het professioneel opstellen van het cv. We kunnen uw medewerkers verder ondersteunen bij het ontdekken en vormgeven van hun eigen personal brand. Speciaal hiervoor hebben we het personal branding stappenplan ontwikkeld. In een incompany training nemen wij de verschillende stappen met een groep medewerkers door. Tijdens de training krijgen de medewerkers opdrachten en feedback op deze opdrachten. We hebben een standaard training ontwikkeld maar uiteraard kunnen wij de inhoud van de training voor u op maat maken.

Resultaat van de training

Het resultaat van de training is dat de personal brands van uw medewerkers helder naar voren komen. Hierdoor wordt duidelijk of de medewerkers hun volle capaciteit benutten en nog op de juiste plek zitten. De uitkomsten van de training kan dan ook prima als input dienen voor uw interne mobiliteitsplan.

Offerte aanvragen

 

Menu