link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Events

Kunnen uw carrière events zonder een cv check?

Bij carrière events of banenbeurzen kan een cv check eigenlijk niet meer ontbreken. Het wordt door bezoekers vrijwel unaniem als waardevol, nuttig en zeer leerzaam beschouwd. Een cv check zorgt voor een belangrijke leerervaring en vormt vaak een eerste kennismaking met de eisen die de huidige arbeidsmarkt stelt.

zakelijke cv events

Lifebrander in de Monsterboard Store

Opzet cv check

Advies over het cv kan op veel verschillende manieren. In onze visie bestaat een cv check uit een gesprek van minimaal tien minuten met een ervaren en hoogopgeleide deskundige van ons. Een cv check van minder dan tien minuten biedt onvoldoende tijd voor een gedegen advies. Onze cv check begint altijd met informatie over de persoon achter het cv, zijn of haar persoonlijke doel en de functie waarop gesolliciteerd wordt. Daarna starten we met de check en geven we ons advies.

Geen rijen

Uw bezoekers komen niet alleen voor de cv check en zouden hiervoor niet lang moeten wachten. Vooraf maken we samen met u een berekening van het aantal mensen dat u de cv check wilt bieden tijdens uw events. Om wachttijd zo veel als mogelijk te beperken werken we met tijdkaarten die we aan het begin van het event uitdelen. Op deze wijze hoeven mensen niet te wachten en kunnen ze op de afgesproken tijd hun advies ontvangen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u hier de folder downloaden.

Offerte aanvragen

Menu