link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

CV NL

linkedin profiel check

LinkedIn Check

Online aanwezigheid wordt steeds belangrijker. Werkgevers maken niet alleen steeds vaker gebruik van sociale media om de ideale kandidaat te vinden, ook worden deze media steeds vaker ingezet om te netwerken en jezelf actief te promoten. Een logisch opgebouwd en pakkend LinkedIn profiel, inclusief representatieve foto blijft dan eerder ‘hangen’ bij lezers dan een profiel dat niet up-to-date is, waarin informatie slordig verwoord is en een niet-zakelijke foto gebruikt is. Het kan dan ook geen kwaad om je LinkedIn profiel zo af en toe te laten checken op deze onderdelen.

Uit welke onderdelen bestaat onze LinkedIn Check?

De LinkedIn Check van Lifebrander bestaat uit de volgende onderdelen:

  • elevator pitch
  • samenvatting
  • overige tekst
  • weergave websites
  • foto
  • algehele samenhang profiel LinkedIn en cv
  • overige tips

Voor wie is onze LinkedIn Check?

Lifebrander checkt honderden cv’s en profielen per jaar voor alle doelgroepen. Onze checks worden gebruikt door onder andere Intermediair, Stepstone, Monsterboard en Nobiles. We checken zowel cv’s en profielen van studenten en starters, maar ook van mediors, seniors en op directie niveau. Wacht dus niet langer en vraag jouw eigen LinkedIn Check vandaag nog aan!

Hoe werkt het en wat kost?

We checken je LinkedIn profiel en komen met concrete suggesties om je profiel te verbeteren. Deze dien je vervolgens zelf te verwerken. Een LinkedIn Check kost slechts 50 euro. Door middel van onderstaande button kan je via iDeal betalen. Na betaling sturen wij een digitale factuur naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op om de check door te spreken.

Menu