link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

CV NL

loopbaan coach

Wat is een loopbaan coach?

Iedereen beschikt over een “rugzak” met ervaring, kennis, vaardigheden, talent, vooroordelen en andere mentale bagage. Het kan zijn dat deze rugzak begint te knellen, je hebt het gevoel dat je niet verder komt. Een loopbaan coach zorgt er dan voor dat helder wordt welke doelen je nastreeft en welke belemmeringen er zijn om die doelen te bereiken. Verder zorgt een loopbaan coach er voor dat je in staat bent om op eigen kracht deze doelen te bereiken.

Een loopbaan coach is voor mensen die:

  • hun droombaan nog niet hebben gevonden
  • de regie willen nemen over hun loopbaan
  • een carrièreswitch willen maken
  • duidelijk willen krijgen welke doelen ze hebben
  • meer plezier in het werk willen krijgen
  • willen uitzoeken of ze nog wel op de goede plek zitten

Hoe doen we het?

Het coachingstraject bestaat uit drie onderdelen: het intakegesprek, het coachingsplan en de coachingsessies.

Intakegesprek
Het doel van het intakegesprek is om vast te stellen op welk gebied je gecoacht wilt worden, wat je verwachtingen hierbij zijn en wat het gewenste resultaat is.

Coachingsplan
Na dit gesprek stellen we een coachingsplan op waarin de doelen en de prioritering duidelijk omschreven zijn. Dit plan vormt de basis voor de coachingssessie(s). In het plan maken we verder afspraken over de frequentie, tijdsduur, het tarief en enkele praktische zaken.

Coachingsessies
Zodra je akkoord bent met het coachingsplan gaan we aan de slag. Het kan zijn dat je in één of enkele sessies al je gewenste resultaat bereikt hebt. Het kan ook gebeuren dat er meerdere sessies voor nodig zijn.

Wie zijn onze loopbaan coaches?

Het is belangrijk om een coach te zoeken die bij je past, die dezelfde taal spreekt. Een coach waar je een goed gevoel bij hebt en waar het mee klikt. Loopbaancoaching wordt bij ons door Petra, Janet en Lenneke gegeven. Als je voorkeur hebt voor een bepaalde coach dan kan je dit in onderstaand formulier aangeven.

Ben je geïnteresseerd?

Vul dan onderstaande gegevens in en vraag geheel vrijblijvend een gratis oriënterend gesprek bij ons aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Menu