link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

CV NL

cv rewrite

Hulp nodig bij het schrijven van een cv?

Wie wil er geen professioneel en origineel cv waarmee deuren voor je open gaan die anders gesloten blijven? Een cv waarin je persoonlijkheid naar voren komt en waarin je unieke talenten duidelijk beschreven worden. Met een cv rewrite schakel je een van onze professionals in waarmee je je cv naar een hoger niveau tilt. Wij zijn zeer ervaren en hebben inmiddels honderden cv’s herschreven zowel van starters als van managers.

Een cv rewrite bestaat uit de volgende onderdelen:

  • algehele cv check
  • opstellen van persoonlijk, uniek profiel
  • beschrijven van ervaring volgens STARR methode
  • opnemen van competenties en talenten
  • tips voor opmaak en lay-out
  • algemene schrijftips
  • in het Nederlands (Engels is mogelijk, neem hiervoor contact op)

Hoe werkt een cv rewrite?

Met een rewrite herschrijven wij jouw curriculum vitae op basis van de gegevens die jij aanlevert. Vaak vormt het huidige cv de basis. Wij beoordelen onder andere of de persoon achter het cv voldoende naar voren komt en of de informatie voldoende kernachtig is weergegeven. Op basis van deze analyse herschrijven we je cv en vullen de informatie verder aan. Een van onze cv sjablonen vormt het startpunt van de lay-out van je cv, uiteraard mag je die zelf kiezen. En we gaan net zo lang door totdat jij helemaal tevreden bent.

Voorbeelden

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van een cv voor onze rewrite en na onze rewrite. Let op onze cv rewrites zijn standaard in het Nederlands. Engels is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

voorbeeld 1 cv rewrite voorbeeld 2 cv rewrite voorbeeld 3 cv rewrite

 

Vraag dus nu een cv rewrite bij ons aan voor een speciale tijdelijke prijs van € 195.

Menu