link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Betalen

Welke betaalmethoden zijn er?
Kan ik het bedrag ook overmaken?
Kan ik ook met Credit Card betalen?
Krijg ik een factuur?
Ik kan niet betalen, wat is er aan de hand?

Welke betaalmethoden zijn er?

Op dit moment bieden wij drie mogelijkheden: iDeal, PayPal en Bancontact/MisterCash. iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Bancontact/Mister Cash is de populairste manier van betalen in Belgiƫ. Met PayPal kunnen alle bezoekers buiten de Benelux bij Lifebrander betalen. Meer informatie over iDeal staat hier, over Bancontact hier en over PayPal hier.

Kan ik het bedrag ook overmaken?

Dat is helaas niet mogelijk. Onze facturering is gekoppeld aan de betaling, waarmee er automatisch een factuur verzonden wordt naar het mailadres dat is opgegeven. Als het bedrag overgemaakt wordt kan er geen factuur worden verzonden.

Kan ik ook met Credit Card betalen?

Ja dat kan, maar op dit moment alleen via PayPal. De transactiekosten voor betalingen met een credit card zijn voor ons op dit moment nog te hoog.

Krijg ik een factuur?

Na betaling sturen wij een factuur naar het mailadres dat tijdens de aankoop is opgegeven. In deze factuur staan de bestelde items en het bedrag. Indien er een cv sjabloon is aangeschaft dan kan deze met de downloadknop in de factuur worden opgehaald. Let op: dit kan uit veiligheidsoverwegingen slechts 1 keer.

Ik kan niet betalen, wat is er aan de hand?

In veel gevallen wordt het probleem veroorzaakt door een storing bij de bank. Er is een mogelijkheid om online te checken of er op dit moment problemen zijn met online betalen bij jouw bank. In onderstaand overzicht staan de verschillende banken.
ABN AMRO
ING
RABO
ASN
Knab
Triodos
SNS
Van Lanschot Bankiers
Paypal

Menu