link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Reacties

Ina “Doordat ik al langere tijd werkloos ben, was ik onzeker of mijn motivatie en CV nog wel voldeden. Mijn CV was niet echt slecht maar kon een nieuw jasje gebruiken en ik heb Lifebrander gevraagd mijn CV en motivatie eens door te lichten en te herschrijven. Iedere sollicitatie is in mijn geval anders en ik wou een goed voorbeeld dat eruit sprong en voor mij als leidraad kon gelden. Dat is prima gelukt, met speciale dank aan Janet Arntz. Geen vraag van mijn kant, was teveel, daarbij waren ze flexibel en heb ik veel aan hun eerlijke advies gehad.
Ik merk dat mijn motivatie en CV nu een stuk positiever worden ontvangen en heb hier inmiddels van een potentiële werkgever en recruiters complimenten voor gekregen. Helaas heeft het ‘nog’ geen baan als gevolg maar ik weet nu in ieder geval zeker dat het aan mijn presentatie niet ligt.”
Kees Groenewegen “Nog bedankt voor je adviezen om mijn cv aan te passen. Het heeft mij nu al 2 gesprekken opgeleverd.”
Sander “Door de cv check heb ik mijn cv ingrijpend kunnen verbeteren en uiteindelijk zelfs een baan gevonden!”
Nathalie de Visser-te Rietstap “Ontzettend bedankt voor jullie feedback, hier kan ik echt iets mee. Dank ook voor deze snelle respons!”
Arjen Runsink “Bedankt voor het uitvoeren van de cv check. De uiteenzetting is helder en geeft reflectie.”
Tom “Dankzij de cv check van Lifebrander heb ik de laatste voorbereidende puntjes op de i kunnen zetten. En nu op naar succesvolle sollicitatierondes!”
Anita “Super bedankt voor de snelle cv check! Een helder rapport als handvat om verder mijn cv te ontwikkelen. Het gaf me een positief gevoel om de juiste functie te gaan vinden.”
Alex Dirks “Hartstikke bedankt voor de beoordeling van mijn cv. Het zijn hele goeie tips die ik zeker zal toepassen.”
Bodille Arensman “Heel erg bedankt, de informatie is heel behulpzaam en ik ga er gelijk mee aan de slag!”
Frank Bernaards “Hartelijk dank voor de check en de handige aanwijzingen om verbeteringen er in aan te brengen. Ik hoop dat ik er mijn voordeel mee kan doen!”
Rosita Kiggen-Ramhit “Jullie tips zal ik zeker ter harte nemen. Ik vind het goed om te lezen dat mijn cv eigenlijk ‘best in orde’ is. Ik ga zsm mijn cv herzien met de bruikbare tips die ik van jullie heb ontvangen.”
Ellen “De punten die jullie noemen zijn herkenbaar en de suggesties zeker bruikbaar. Ik doe er mijn voordeel mee. Nogmaals hartelijk dank!”
Christine Wijgerse “Ik wil jullie bij deze even bedanken voor de cv check en melden dat ik blij ben met de rapportage. Hier heb ik wat aan en kan ik weer mee verder!”
Ron “Het zijn hele goeie tips die ik zeker zal toepassen. Ik ga er direct mee aan de slag!”
Menu