Problemen met de weergave? Klik hier voor de webversie

lifebrander >> stuur deze mail door

nieuwsbrief augustus 2015

should i stay or should i go

Should I stay or should I go

Iedereen heeft wel eens een periode dat het werk niet lekker loopt. Je hebt vervelende taken erbij gekregen, je baas doet moeilijk, je bent uitgekeken op je werk, je staat onder druk. Maar wat als deze situatie langer aanhoudt en de twijfel toeslaat?

>> meer

thuiswerken voor werkzoekenden

Do′s en don′ts van thuiswerken voor werkzoekenden

Geregeld geef ik sollicitatietrainingen, vaak incompany als onderdeel van een outplacementtraject. De boventallige medewerkers worden verwacht in het pand waar zij te horen gekregen hebben dat zij niet meer welkom zijn om het werk uit te voeren wat zij jaren hebben gedaan. Sommigen met een hart voor de zaak, sommigen zijn 20 jaar dienstbaar geweest.

>> meer

top 3 tips voor werkzoekende 50-plussers

Top 3 tips voor werkzoekende 50-plussers

Het is allang niet meer zo dat je met gemak tot aan je pensioen bij een werkgever in dienst blijft. Steeds vaker gebeurt het dat je, ondanks je twintig jaar werkervaring of meer, bij een reorganisatie ontslag aangezegd krijgt of je met een sociaal plan onder je arm de deur uit loopt. Tja, en wat dan?

>> meer

leidinggeven is net als opvoeden

Leidinggeven is net als opvoeden

Ben je als leidinggevende op zoek naar een nieuwe job? Misschien goed om dan eens met een totaal andere bril naar deze verantwoordelijke baan te kijken. Zo had ik laatst een etentje met Cor, een oud-collega die ik ruim 20 jaar niet meer gezien had. We hebben samen bij een groot internationaal bedrijf gewerkt...

>> meer

omkopen of netwerken

Omkopen of netwerken?

Begin juni gaven we een workshop voor een aantal mensen die op zoek is naar een nieuwe baan. De focus van de workshop was gericht op creativiteit. Dat is immers 1 van de 7 factoren die je helpen om sneller, beter en leuker een baan te vinden.

>> meer

heb jij een slaap-cv

Heb jij een slaap-cv?

De wereld verandert continu. Wat vandaag normaal is, was 50 jaar geleden ondenkbaar en is over 50 jaar waarschijnlijk achterhaald. Dat geldt ook voor loopbanen en carrières. In het verleden was het gewoon dat je na je schooltijd in dienst trad bij een bedrijf en daar tot je pensioen bleef werken.

>> meer

lifebrander diensten en producten   lifebrander diensten en producten

Lifebrander.nl is een site over het curriculum vitae. Je kunt bij ons een gratis online cv maken en we hebben veel tips en dienstverlening rondom het cv.

  product1

Coaching

product1

Online CV

product1

CV Check

product1

Vertaalservice

product1

CV Rewrite

product1

Webinar

product1

CV Test

product1

Boeken

product1

LinkedIn check

product1

CV Sjablonen

 
  twitter twitter twitter twitter

[AFMELDLINK]