link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Loopbaan coach Petra

Loopbaan coach Petra

Loopbaan coach Petra
“In het verleden gebeurt niets meer! Dus is de toekomst aan jou. Neem het heft in eigen handen zoals ik dat ook heb gedaan met de start van mijn bedrijf. En als je naar je verleden kijkt, onderzoek dan vooral wat goed ging en hoe dat nog beter kan. Ja, hier spreekt alweer een optimist die graag iets van haar energie overbrengt aan jou!“

Waarom ik coach?
Omdat ik graag mensen help om het gesprek met zichzelf aan te gaan. Niet als een vriendin die meewaait met jouw mening of eigen waarden&normen doordrukt. Wel als een onafhankelijke luisteraar en vragensteller, soms confronterend maar altijd betrokken. En ik stel graag mijn netwerk beschikbaar aan jou omdat ik sterk geloof in wederkerigheid. En wat je geeft krijg je terug, niet altijd van dezelfde persoon en niet altijd met dezelfde waarde.

Hoe doe ik dat?
Als coach werk ik oplossingsgericht en stel dus als eerste vraag aan jou: “Wat wil je bereiken met deze loopbaancoaching?”. Dit geeft vaak al voldoende stof tot nadenken. Beginnen met het eind in gedachten zorgt voor focus op het doel. Soms is dat een andere branche, een meer uitdagende functie of eindelijk eens leidinggeven. Of een radicalere stap: een ander vak of een eigen bedrijf.

Mijn toegevoegde waarde
Vanuit dat einddoel kijken we terug, wat is ervoor nodig om het te bereiken. Stap 1 is eens goed te onderzoeken wie je bent en wat je heeft gevormd. Bij stap 2 staat het ‘kunnen’ centraal, wat heb je eigenlijk in huis. Stap 3 is de leukste zoektocht van allemaal: wat is je ideale baan. Verwar dat niet met de droombaan: die camping in Frankrijk is echt niet voor iedereen weggelegd. Mijn toegevoegde waarde is het vertalen van deze uitkomsten in een actieplan: “Wat moet je doen om de ideale baan te vinden?”

Contact
Ben je geïnteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriënterend gesprek met mij aan. Je kunt me mailen op petra(at)lifebrander.nl

Menu