link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

loopbaan-coach-lenneke

Loopbaan coach Lenneke

Loopbaan coach Lenneke
“De wereld om ons heen is voortdurend in beweging. Verandert. Er wordt van ons allemaal verwacht dat we mee veranderen. Vaak gaat dat vanzelf, maar soms kun je wel een steuntje (of duwtje) in de rug gebruiken.”

Waarom ik coach?
Werk speelt een grote rol in ons leven. Een fulltimer besteed al gauw 70.000 uur van zijn leven aan werken. Als we er zoveel tijd aan besteden, zou het dan niet fijn zijn als dat werk bij ons past, het beste in ons boven haalt en voldoening geeft?
Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Heb jij ook wel eens het gevoel dat je een beetje bent vastgelopen in je werk? Dat er meer in je zit? Vraag je je wel eens af of je niet eens wat anders zou moeten gaan doen? Ander werk, een andere werkgever en nieuwe collega’s. Maar wat dan? En waar moet je beginnen?
Ik help je graag deze en andere carrière vragen te beantwoorden zodat je het beste uit die 70.000 uur kunt halen.

Hoe doe ik dat?
Iedereen is uniek. Wat voor de een werkt, zal een ander misschien niet vooruit helpen. Ik geloof dan ook niet in een vaste, one-size-fits-all aanpak. Ieder traject wordt op maat gemaakt op basis van beproefde methoden en technieken. Jouw loopbaanvraag staat daarbij altijd centraal – Jij bepaalt de agenda.

Mijn toegevoegde waarde
Jij kent jezelf het beste en bent dus de expert op het gebied van jouw vraagstukken, omgeving en persoonlijkheid. Dat stuk expertise breng jij mee. Van mij mag je een objectieve blik, brede ervaring in het bedrijfsleven en een resultaatgerichte aanpak verwachten. Een spiegel – een uitdaging – een steuntje in de rug. Deze ingrediënten zetten we samen aan het werk om jouw doelen te bereiken.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriënterend gesprek met mij aan. Je kunt me mailen op lenneke(at)lifebrander.nl

Menu