link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Loopbaan coach Janet

Loopbaan coach Janet

Loopbaan coach Janet
“Leven is het meervoud van lef. Deze spreuk is mijn motto en geeft een indruk van mijn positieve instelling en enthousiasme om het beste uit mijn zakelijke en privé leven te halen. Dat betekent keuzes maken en stil staan bij wat je belangrijk vindt. Dat is soms best een uitdaging waar je wat hulp bij kunt gebruiken. Ik help je hier graag bij zodat jij het beste uit jezelf kunt halen en dit kunt laten zien!“

Waarom ik coach?
Omdat ik graag mensen support die het beste uit zichzelf willen halen en naar zichzelf durven kijken om beter te worden. En die vervolgens met nieuwe inzichten op pad gaan en daardoor als blijere en gelukkigere mensen door het leven gaan.

Hoe doe ik dat?
Als coach werk ik met wat er speelt op dit moment. Welke vraag heb je waar je aan wilt werken? Het kan zijn dat je weinig energie voelt en behoefte hebt om je accu op te laden. Of dat er veranderingen op je werk op stapel staan waar je onrustig van wordt. Of dat je een andere uitdaging zoekt en niet weet hoe je dit het beste aan kunt pakken. Ik stel vragen en we doen oefeningen om erachter te komen wat jou verder helpt. Ook opdrachten kunnen hiervoor ingezet worden. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw vraag beantwoord wordt en je op korte termijn verder kunt en komt.

Mijn toegevoegde waarde
Tijdens de gratis kennismaking bespreken we wat je met de coaching wilt bereiken. Iedere bijeenkomst werken we in stappen toe naar dit einddoel. Mijn toegevoegde waarde is de inzet van mijn kennis en ervaring waarmee ik je help stappen te zetten en je doel te bereiken.

Contact
Ben je geïnteresseerd? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis oriënterend gesprek met mij aan. Je kunt me mailen op janet(at)lifebrander.nl

Essay Writing Service (ET) is a Rockford, IL company that excels in editing and formatting essays https://www.atoallinks.com/2021/crafting-a-college-essay-excellent-tip/ and is located. Essay Writing Service (ES), is a top-rated essay writing service in the United States. This is due to its top-quality writers, speedy, efficient delivery, and cost-effective https://www.liveforfilm.com/2020/08/12/comics-in-class-how-comic-books-benefit-learning/ pricing. They provide https://trefloyne.com/my-account-2/ a variety of styles and payment options and are always ready to assist https://hub09.it/blog/2017/02/20/dreaming-about-summertime-nights-14/ students with their individual projects. ETS is one of the most affordable essay services, with prices starting https://www.psycholoogwijnberg.nl/media/columns-en-archief/gezond-nietsdoen/?commentStart=10 at $9.95 per essay. Students that need a large number of essays are likely to receive significant discounts from ETS, as well.

Menu