link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Onweerstaanbaar cv

Onweerstaanbaar cv

onweerstaanbaar cvWie wil er nou geen onweerstaanbaar cv? Een curriculum vitae dat op jouw lijf is gesneden, een weerspiegeling is van jouw unieke talenten, door elke recruiter met een glimlach wordt gelezen en waardoor je direct wordt uitgenodigd voor een gesprek? Een utopie? Wij denken van niet. Hiervoor moet je wel tijd en energie steken in de voorbereiding. En je moet alle bestaande opvattingen en mythes over wat wel en niet gebruikelijk is in een cv laten varen. Alleen dan is het mogelijk om een curriculum vitae te maken  die als een visitekaartje voor jou en jouw merk functioneert.

Hoe krijg ik een onweerstaanbaar cv?

Om een onweerstaanbaar cv te krijgen moet je een aantal stappen doorlopen. Hiervoor hebben wij het personal branding stappenplan opgesteld. Het komt er op neer dat je duidelijk in kaart brengt wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en hoe je dat wil bereiken. Dit is misschien makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn echter diverse hulpmiddelen en tools om je op weg te helpen. En er is ook veel over geschreven. Zodra je de antwoorden hebt op deze vragen kan je de informatie in je curriculum vitae opnemen.

Hoe ziet een onweerstaanbaar cv eruit?

Dat bepaal je helemaal zelf. Wat ons betreft zijn er geen regels, behalve dan dat het waarschijnlijk niet verstandig is om aanstootgevende, beledigende of andere van te voren voorspelbare negatieve reacties uit lokken. Een onweerstaanbare cv is dus in essentie vormvrij. In de praktijk zal je waarschijnlijk in ieder geval iets willen zeggen over je werkervaring, opleidingen, competenties, doelen en ambities en over je personal brand. Bedenk wel dat een uitgesproken cv ook uitgesproken reacties uitlokt. Het komt voor dat je omgeving door een dodelijke mengeling van angst en conservatisme zich negatief uitlaat over je curriculum vitae. Laat je hierdoor niet uit het veld slaan en houd je doelen en dromen scherp voor ogen!

Zoek je tips om je cv nog beter te maken, kijk dan eens op onze pagina met cv tips.

Menu