link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Meer tips voor je cv

Meer tips voor je cv

meer tips voor je cv Op ons Lifebrander blog hebben we nog meer tips voor je cv verzameld. Het zijn veel praktische tips voor je curriculum vitae, bijvoorbeeld: moet je wel of geen foto op je cv opnemen, hoe zit het met social media in je cv en wat zijn in het algemeen de do’s en vooral de don’ts.

Meest belangrijke tip voor je cv

Een belangrijke cv tips zullen we er hier alvast uitlichten. Hoewel curriculum vitae letterlijk levensloop betekent is het niet verstandig om je hele levensloop ook in je cv op te nemen. Veel van de cv’s die wij mogen checken lezen meer als een korte biografie dan als een curriculum vitae. Hierbij wordt vaak alle werkervaring opgenomen, ook eventuele bijbaantjes van meer dan 15 jaar geleden, en alle opleidingen, inclusief de kleuterschool ;-). Om een aantal redenen is het verstandig om dit niet te doen. Lees hieronder het blog ‘Een cv is je visitekaartje’ om te zien waarom niet. En daarnaast geven we hieronder nog veel meer tips voor je cv.

Meest gelezen cv tips

We hebben hieronder onze meest gelezen tips voor je curriculum vitae opgenomen. Veel plezier ermee en succes met je curriculum vitae!

Menu