CV voorbeeld

CV voorbeeld

cv voorbeeldHoe maak je een professioneel en onderscheidend curriculum vitae? Begin met een cv voorbeeld! In onderstaand cv voorbeeld staan alle belangrijke onderdelen. Uiteraard kan je dit voorbeeld nog aanvullen met andere informatie. Als je net bent afgestudeerd is het onderdeel ‘stages’ bijvoorbeeld relevant. Het cv voorbeeld is hier ook te downloaden. Daarnaast hebben we ook een competentie cv voorbeeld gemaakt, voor degenen die iets minder ervaring hebben. Kijk ook eens bij onze cv sjablonen voor nog meer inspiratie!

Voorbeeld curriculum vitae

Curriculum Vitae van Voornaam Achternaam
eventueel een payoff
Straatnaam nr, postcode, plaats
Geboortedatum: dd/mm/jjjj
T telefoonnummer
E naam@e-mail.nl
W https://website.nl
Profiel
Noteer hier in een korte alinea jouw drie of vier belangrijkste vaardigheden en/of eigenschappen en/of competenties. Kijk voor een lijst hiervan bijvoorbeeld op deze pagina. Verder is het belangrijk om je competenties toe te lichten aan de hand van enkele krachtige voorbeelden uit de praktijk.
Werkervaring
Functietitel 1 jaar 1 – jaar 2
Organisatie
Omschrijf in dit onderdeel van het cv voorbeeld kort je werkzaamheden. Maak een onderscheid tussen taken en verantwoordelijkheden en vergeet ook niet om behaalde resultaten en/of successen kort te benoemen. Hier wordt je curriculum vitae sterker van!
Functietitel 2 jaar 1 – jaar 2
Organisatie
Korte omschrijving van de werkzaamheden, in termen van taken/verantwoordelijkheden. En vergeet niet om je belangrijkste behaalde resultaten of successen te benoemen.
Opleidingen
Naam van opleiding 1 jaar 1 – jaar 2
Instituut
Geef hier een korte omschrijving van de opleiding en vermeld of je een certificaat en/of diploma hebt behaald.
Naam van opleiding 2 jaar 1 – jaar 2
Instituut
Geef hier een korte omschrijving van de opleiding en vermeld of je een certificaat en/of diploma hebt behaald.
Cursussen
Naam van cursus 1
jaar
Geef hier een korte omschrijving van de opleiding, de naam van de opleidingsinstantie en noteer of je een certificaat en/of diploma hebt behaald.
Naam van cursus 2
jaar
Geef hier een korte omschrijving van de opleiding, de naam van de opleidingsinstantie en noteer of je een certificaat en/of diploma hebt behaald.
Software
Noem je kennis van, en ervaring met relevante softwarepakketten. Indien relevant noteer dan ook of je alleen gebruikerservaring of ook programmeerervaring hebt. Je kunt bijvoorbeeld een tabel maken met in de linkerkolom de softwarepakketten en in de rechterkolom de mate waarin je ervaring hebt (op een 5 of 7 puntsschaal).
Nevenactiviteiten
Noem hier (voor de functie relevante) nevenactiviteiten. Geef een korte omschrijving ervan en eventueel de periode waarin je de activiteit hebt uitgevoerd.
Lidmaatschappen
Noem hier relevante lidmaatschappen.
Talenkennis
Noem hier je talenkennis. Noteer per taal de mate waarin je deze schriftelijk en mondeling beheerst. Geef hierbij een niveau aan, bijvoorbeeld op een vijf-puntsschaal.
Publicaties
Titel publicatie 1, publicatiemedium, pagina’s, jaartal
Titel publicatie 2, publicatiemedium, pagina’s, jaartal
Hobby’s
Noem hier je hobby’s.

Hulp nodig?

Heb je niet genoeg aan cv voorbeeld en wil je een professioneel oordeel over je curriculum vitae? Doe dan een cv check bij ons of laat je cv herschrijven met een cv rewrite. Door je curriculum vitae te laten checken krijg je net wat meer zekerheid en kan je met een gerust hart gaan solliciteren. We controleren op taal, schrijfstijl, relevantie van de informatie en overzichtelijkheid. Daarnaast kijken we ook naar de lay-out en opmaak van het document en we kijken naar in hoeverre je personal brand voldoende naar voren komt.

Download

Competentie cv voorbeeld (pdf) Chronologisch cv voorbeeld (pdf)
Competentie cv voorbeeld (Word) Chronologisch cv voorbeeld (Word)

 

Menu