link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Gratis professioneel cv voorbeeld downloaden

CV voorbeeld

cv voorbeeldHoe maak je een professioneel en onderscheidend curriculum vitae? Begin met een cv voorbeeld! In onderstaand cv voorbeeld staan alle belangrijke onderdelen. Uiteraard kan je dit voorbeeld nog aanvullen met andere informatie. Als je net bent afgestudeerd is het onderdeel ‘stages’ bijvoorbeeld relevant. Het cv voorbeeld is hier te downloaden. Daarnaast hebben we ook een competentie cv voorbeeld, voor mensen die net afgestudeerd zijn en iets minder ervaring hebben. In dat geval is het van belang om meer in te zoomen op je competenties in plaats van je werkervaring. Kijk ook eens bij onze cv sjablonen voor nog meer inspiratie!

Voorbeeld curriculum vitae

Curriculum Vitae van Voornaam Achternaam
eventueel een payoff
Straatnaam nr, postcode, plaats
Geboortedatum: dd/mm/jjjj
T telefoonnummer
E naam@e-mail.nl
W https://website.nl
Profiel
Noteer in een korte alinea de 3 of 4 belangrijkste vaardigheden, eigenschappen of competenties. Kijk voor een lijst hiervan bijvoorbeeld op deze pagina. Licht je competenties door een paar praktijkvoorbeelden te noemen.
Werkervaring
Functietitel 1 jaar 1 – jaar 2
Organisatie
Omschrijf in dit onderdeel van het cv voorbeeld kort je werkzaamheden. Maak een onderscheid tussen taken en verantwoordelijkheden en vergeet niet om behaalde resultaten en successen te benoemen. Hier wordt je curriculum vitae sterker van!
Functietitel 2 jaar 1 – jaar 2
Organisatie
Korte omschrijving van de werkzaamheden, in termen van taken/verantwoordelijkheden. Noem verder de belangrijkste behaalde resultaten en successen.
Opleidingen
Naam van opleiding 1 jaar 1 – jaar 2
Instituut
Geef een korte omschrijving van je meest recente opleiding en vermeld of je een certificaat of diploma hebt behaald.
Naam van opleiding 2 jaar 1 – jaar 2
Instituut
Geef een korte omschrijving van de overige opleidingen en vermeld of je een certificaat of diploma hebt behaald.
Cursussen
Naam van cursus 1
jaar
Geef een korte omschrijving van de cursus, de naam van de opleidingsinstantie en noteer of je een certificaat of diploma hebt behaald.
Naam van cursus 2
jaar
Geef een korte omschrijving van de cursus, de naam van de opleidingsinstantie en noteer of je een certificaat of diploma hebt behaald.
Software
Beschrijf je kennis van en ervaring met softwarepakketten. Indien relevant noteer dan ook of dit alleen gebruikerservaring of ook programmeerervaring is. Je kunt hiervoor een tabel maken met in de linkerkolom de softwarepakketten en in de rechterkolom de mate waarin je ervaring hebt (op een 5 of 7 puntsschaal).
Nevenactiviteiten
Noem hier alle relevante nevenactiviteiten. Geef een korte omschrijving en eventueel de periode waarin je de activiteit hebt uitgevoerd.
Lidmaatschappen
Beschrijf hier alle relevante lidmaatschappen.
Talenkennis
Omschrijf je talenkennis. Noteer per taal de mate waarin je deze schriftelijk en mondeling beheerst. Geef hierbij een niveau aan, bijvoorbeeld op een vijf-puntsschaal.
Publicaties
Titel publicatie 1, publicatiemedium, pagina’s, jaartal
Titel publicatie 2, publicatiemedium, pagina’s, jaartal
Hobby’s
Noem hier je hobby’s.

Hulp nodig?

Heb je niet genoeg aan cv voorbeeld en wil je een professioneel oordeel over je curriculum vitae? Doe dan een cv check bij ons of laat je cv herschrijven met een cv rewrite. Door je curriculum vitae te laten checken krijg je net wat meer zekerheid en kan je met een gerust hart gaan solliciteren. We controleren op taal, schrijfstijl, relevantie van de informatie en overzichtelijkheid. Daarnaast kijken we ook naar de lay-out en opmaak van het document. Tenslotte beoordelen we in hoeverre je personal brand voldoende naar voren komt.

Download

Competentie cv (pdf) Chronologisch cv (pdf)
Competentie cv (Word) Chronologisch cv (Word)

 

Menu