link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Het perfecte curriculum vitae

    Bestellen    
het perfecte curriculum vitae
volkskrant

“Het boek geeft iedereen die (weer) op banenjacht gaat heldere uitleg.”

Het perfecte curriculum vitae

Ben jij op zoek naar een andere baan? Weet je welke eisen er op dit moment gesteld worden aan het curriculum vitae? In Het perfecte curriculum vitae behandelt Léon Keemer elk aspect van het cv waardoor je kans op een sollicitatiegesprek aanzienlijk groter wordt. In duidelijke taal behandelt hij verschillende aspecten van het cv die elke sollicitant moet weten. Het boek bevat een stappenplan voor het schrijven van het perfecte cv en veel tips waarmee je zelf aan de slag kunt. Naar werk zoeken is niet altijd een pretje, maar dit handige boek gaat je hierbij zeker helpen!

Alle tools in handen

Na het lezen van dit boek heb je alle tools in handen om een perfect curriculum vitae te maken. Aan de hand van een stappenplan legt Leon stap voor stap uit hoe je een perfect cv maakt. Daarnaast geeft hij veel praktische tips en de antwoorden op de vijf meest gestelde vragen. Verder gaat hij in op de tien eigenschappen die kenmerkend zijn voor het perfecte cv. De auteur legt uit wat er nodig is om in deze tijd een baan te vinden en legt uit welke eisen er op dit moment aan een cv worden gesteld.

Volkskrant: Het boek geeft iedereen die (weer) op banenjacht gaat heldere uitleg.

Stappenplan cv schrijven

Het boek bevat een stappenplan cv schrijven waarmee iedereen in zeven stappen een perfect curriculum vitae kan maken. Het stappenplan helpt je om in een relatief korte tijd een onderscheidend cv te maken waarin jouw vaardigheden en persoonlijke merk op een authentieke manier verwoord zijn. Als je het plan, stap voor stap, volgt ben je goed voorbereid op elke sollicitatie.

    Bestellen    

Menu