link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Virginia Jobse

Over mij

virginiaVanuit mijn eigen onderneming IVBF werk ik als jobcoach en sollicitatietrainer, en ben ik auteur van Solliciteren met je hart. Een praktisch sollicitatieboek dat in september in de winkel ligt. De afgelopen jaren ben ik actief geweest in verschillende branches en rollen. Zowel in de periode dat ik in loondienst was als mijn jaren als ondernemer, loopt coaching en creativiteit (in denken en doen) als rode draad door mijn loopbaan. Daarom heb ik daar mijn focus op gelegd en geef ik nu CV- en sollicitatietraining en 1-op-1 coaching. Daarnaast geef ik gastlessen op MBO-scholen en begeleid ik een jongere vanuit een uitkeringssituatie naar werk.

Werkwijze

Mijn trainingen zijn interactief. Het doel van elke training is om naar huis te gaan met een document dat af is en daardoor direct gebruikt kan worden. Ik geef de mensen dan ook graag de ruimte en vrijheid om vragen af te vuren, omdat elk CV anders is en ieder een andere behoefte heeft. De 1-op-1 gesprekken gaan gefaseerd in vier sessies.

Specialisaties

Samen op zoek gaan naar talent en ambitie en dit vertalen naar een creatief CV, motivatiebrief en tegenwoordig ook een website. Ik stuur vooral ook bij waar mensen dreigen vast te lopen in denken en doen.

Contact

Ik ben te bereiken via verschillende kanalen.
IVBF: info@ivbf.nl en www.ivbf.nl
Mijn boek: www.solliciterenmetjehart.nl
Telefonisch en whatsapp: 06 – 26 08 64 88

Menu