link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Petra Pupping

Over mij

petraIk studeerde HBO Facilitair Management en was daarna werkzaam in de (bedrijfs)catering. Mijn indiensttreding bij Adecco Uitzendorganisatie was de start voor een langdurige loopbaan in het P&O vakgebied. Ik heb een brede ervaring met diverse aspecten van HRM, zoals werving & selectie, arbozorg en juridische trajecten. Hiervoor heb ik een post hbo opleiding Personeelsmanagement gevolgd. Ik heb ervaring opgedaan bij Schoevers en Johan de Witt Scholengroep.

Werkwijze

Als coach werk ik oplossingsgericht en stel dus als eerste vraag aan jou: “Wat wil je bereiken met deze loopbaancoaching?”. Dit geeft vaak al voldoende stof tot nadenken. Beginnen met het eind in gedachten zorgt voor focus op het doel. Soms is dat een andere branche, een meer uitdagende functie of eindelijk eens leidinggeven. Of een radicalere stap: een ander vak of een eigen bedrijf.
Vanuit dat einddoel kijken we terug, wat is ervoor nodig om het te bereiken. Stap 1 is eens goed te onderzoeken wie je bent en wat je heeft gevormd. Bij stap 2 staat het ‘kunnen’ centraal, wat heb je eigenlijk in huis. Stap 3 is de leukste zoektocht van allemaal: wat is je ideale baan. Verwar dat niet met de droombaan: die camping in Frankrijk is echt niet voor iedereen weggelegd. Mijn toegevoegde waarde is het vertalen van deze uitkomsten in een actieplan: “Wat moet je doen om de ideale baan te vinden?”

Specialisaties

Ik bemiddel, coach en train. Als mediator help ik partijen om een voor hen aanvaardbare oplossing te vinden, door de veelal verstoorde communicatie tussen de partijen weer op gang te brengen en hen andere invalshoeken te bieden bij het zoeken naar die oplossing. Als coach zorg ik voor persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. Verder geef ik trainingen onder andere op het gebied van algemene gespreksvaardigheden, conflicthantering, functionerings- en beoordelingsgesprekken.

Contact

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met me op. Dat kan via mail: minerva@casema.nl
Meer informatie kan je op mijn website vinden.

Menu