link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Monica Scheffer

Over mij

monica schefferIk ben loopbaancoach en heb mijn eigen bedrijf Careercoach4you. Na lange tijd voor de gemeentelijke overheid gewerkt te hebben en hier mijn ervaring opgedaan te hebben, ben ik mijn eigen bedrijf gestart. Mijn grootste drijfveer is het leren en ontwikkelen van mensen in hun loopbaan, zodat zij ‘sterker in hun werk’ kunnen staan. Dit begint met het onderzoeken van de talenten, kwaliteiten en drijfveren. Ik bied loopbaanbegeleiding, outplacement, talentonderzoek, maar ook coaching op persoonlijke effectiviteit. Dit doe ik met mijn rustige temperament, analytisch, warm en doelgericht.

Werkwijze

Voor iedere vraag probeer ik maatwerk te leveren. Samen onderzoeken wat precies jouw vraag is en bespreken we de aanpak. Hierbij ga er van uit dat jij de regie hebt over jouw loopbaan en dus over ook jouw loopbaanvraag. Ik breng mijn kennis en kwaliteiten in om jou daarbij te ondersteunen. Bij loopbaanvraagstukken gaat het vooral om de volgende vragen te beantwoorden: ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, ‘wat wil ik’ en ‘wat moet ik doen om daar te komen’. Uiteraard kun je bij mij ook rekenen op praktische ondersteuning bij het maken van jouw sollicitatiebrief, cv, LinkedIn profiel en sollicitatievaardigheden.

Specialisaties

Ik heb een ruime ervaring bij de gemeentelijke overheid. Bij gemeenten heb ik medewerkers begeleid uit alle lagen. Daarnaast heb ik mij verdiept in de meer introverte persoonlijkheid en ben ik gespecialiseerd in de TMA-talentenanalyse. Mijn professionaliteit als loopbaancoach vind ik zeer belangrijk en ben daarom ook CMI-gecertificeerd.

Contact

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op.
E-mail: monica.scheffer@careercoach4you.nl
Website: www.careercoach4you.nl

Menu