link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Martine Smidt-Luijk

Over mij

Mensen in hun kracht zetten dat is waar ik voor ga!Martine Smidt-Luijk
Ik coach mensen met loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkelingsvragen. Deze mensen komen bij mij als gevolg van een reorganisatie bijvoorbeeld of om te onderzoeken wat de volgende stap in hun loopbaan zou kunnen zijn of om aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Mijn ruime ervaring als coach in het bedrijfsleven en mijn sterk reflectief vermogen zorgen ervoor dat ik mensen in beweging kan brengen en hierdoor kan bijdragen aan hun ontwikkeling. Het coachen combineer ik met het verzorgen en ontwikkelen van trainingen gericht op persoonsorientatie, arbeidsmarktbenadering en social media.

Werkwijze

Ik help mensen het antwoord te vinden op de vragen:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik?
  • En hoe ga ik dat bereiken?

Als coach maak ik mensen bewust van hun talenten en drijfveren. Daardoor kunnen ze gerichte keuzes maken, krijgen ze meer zelfvertrouwen en kunnen ze vervolg geven aan hun loopbaan of persoonlijke ontwikkeling.

Specialisaties

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen van werk naar werk. Mijn onderwijskundige achtergrond komt goed van pas bij het verzorgen en ontwikkelen van persoonsorientatie, arbeidsmarktbenadering en social media trainingen. Daarnaast volg ik de trends op het gebied van werk en arbeidsmarkt op de voet en vertaal ik dit ook door naar mijn coaching en trainingen.

Contact

Mensen kunnen altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.
Telefonisch: 06 414 69 554
Website: www.power2peoplecoaching.nl
E-mail: martine@power2peoplecoaching.nl

Menu