link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Lettie Ambagtsheer

Over mij

lettie2Als gedragsdeskundige (Hbo Psycholoog en TA-analyst) heb ik er een handje van om niet alleen te kijken naar wat je doet en wat het effect daarvan is op anderen maar ook om te doorgronden wat de mogelijke reden van je gedrag is. Vaak ben je je immers niet bewust van de (soms onhandige) dingen die je doet maar merk je wel dat er op je gereageerd wordt op een manier die je helemaal niet wil. In de zoektocht naar een nieuwe baan kun je dit dus helemaal niet gebruiken. Tijd om samen aan de slag te gaan! Behalve dat ik met veel plezier blog voor LifeBrander werk ik freelance voor een aantal gerenommeerde opdrachtgevers en heb ik een eigen praktijk: AMBAGT | trainen coachen counselen.

Werkwijze

Mijn persoonlijke stijl als trainer, counselor en coach voor groepen of individuen met werk-gerelateerde problemen laat zich het beste beschrijven door de positieve feedback maar net zo goed de opbouwende kritiek die ik hier door de jaren heen op heb gekregen:

  • “Liefdevol confronterend”
  • “Scherp, alert en altijd in staat de vinger op de zere plek te leggen”
  • “Krachtig in haar interventies, sterk in improvisaties”
  • “Soepel inspelend op wat er in het ‘hier en nu’ gebeurt, gekoppeld aan het onderwerp of thema van dat moment”
  • “Enthousiast en actief, nog nooit een inkak-moment bij haar gehad”
  • “Een tikkeltje belerend en soms nét iets te laagdrempelig”

Specialisaties

Mijn begeleiding heeft altijd te maken met gedrag, het effect daarvan op anderen en de mogelijke ontstaansgeschiedenis van dit gedrag. Meestal betreft het werk-gerelateerde situaties waar jij niet tevreden over bent maar vaak raakt het ook situaties in je privéleven.
Als loopbaancoach werk ik 1-op-1 maar als trainer sta ik voor (internationale) groepen van minimaal 8 tot maximaal 25 deelnemers. Zo ben ik als trainer Management Skills verbonden aan een internationale Hoge School waar ik in het Engels (mijn tweede taal) groepen begeleid.
Ik werk net zo makkelijk met ‘blue collar’ als met ‘white collar’ maar de beste klik heb ik met mensen die graag een tandje dieper gaan en van actie houden.

Contact

Neem gerust contact met me op voor een nadere kennismaking. Ik ben te bereiken op lettie@ambagt.nl of +31 613468889.
Website: www.ambagt.nl
LinkedIn: LinkedIn Lettie Ambagtsheer
Facebook: Ambagt

Menu