link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Kitty van der Kroon

Over mij

kitty‘Als je werk doet wat je leuk vindt, hoef je niet meer te werken’. Deze uitspraak van Couperus gebruik ik vaak om mijn eigen werk als loopbaanprofessional te omschrijven. Ruim 6 jaar geleden ben ik gestart als zelfstandig loopbaanadviseur en geniet daar nog steeds elke dag van. Ooit begonnen als verpleegkundige en via passagier-afhandeling op schiphol, telecom en zorgverzekeringen kan ik mijn eigen loopbaan als veelzijdig omschrijven.

Werkwijze

Mijn trajecten zijn maatwerk en worden aangepast aan de behoeftes van een cliënt. De rode draad is dat ik het belangrijk vind dat een cliënt de regie houdt over zijn/haar eigen loopbaan. Ik help je de verschillende opties en consequenties in kaart te brengen, maar jij maakt zelf de keuze. Daarbij werk ik oplossingsgericht. Naast beantwoording van de vragen: “wie ben ik”, “ wat kan ik”, “wat wil ik” en “hoe kom ik daar” wordt er ook aandacht besteed aan praktische zaken zoals: CV, sollicitatie vaardigheden, arbeidsmarkt oriëntatie, social media, job-hunting en job-coaching.

Specialisaties

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met 2e spoor re-integratie trajecten: Mensen begeleiden die door gezondheidsproblemen gedwongen worden andere loopbaankeuzes te maken. Daarbij ligt de focus op “kijken naar mogelijkheden” i.p.v. “kijken naar beperkingen”. In deze trajecten heb ik ook veel contact met werkgevers en het UWV. Ook heb ik goede ervaringen met e-coaching. Het beroep loopbaanprofessional neem ik serieus en daarom sta ik geregistreerd als gecertificeerd register loopbaanprofessional bij het CMI.

Contact

Heb je een loopbaanvraag of te maken met loopbaanuitdagingen bij langdurige ziekte?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
E-mail: info@cccworks.nl
Website: www.cccworks.nl
Linkedin: https://nl.linkedin.com/in/kittyvanderkroon
Facebook: https://www.facebook.com/cccworks

Menu