link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Janet Arntz

Over mij

janetIk ben organisatie- en lifecoach en als je zoekt naar iemand die je helpt om verandering in je leven en/of bedrijf aan te brengen dan ben je bij mij aan het juiste adres. Dat kan bijvoorbeeld de verandering zijn naar een andere baan of een herstructurering binnen een organisatie. Mijn jarenlange management ervaring in het bedrijfsleven en mijn coaching vaardigheden combineer ik om organisaties en individuen verder te brengen in hun ontwikkeling en hun verandertraject te laten slagen. Daarnaast werk ik al een tijdje als consultant voor Lifebrander en check ik cv’s en LinkedIn profielen, herschrijf ik cv’s en verzorg ik loopbaancoaching.

Werkwijze

Ik werk vooral met wat er speelt op dit moment. Wat is de huidige situatie en wat wil je veranderen. Samen kijken we naar hoe je hier gekomen bent en wat je kunt doen om je doel te bepalen en daar richting aan te geven.

Specialisaties

Ik ben gespecialiseerd in het werken met mensen, veelal hoger opgeleiden en bedrijven waar veel dynamiek heerst. Ik werk veel met mensen die vastlopen in hun denken, om weer vooruit te komen en erachter te komen waar ze gelukkig van worden.

Contact

Mensen kunnen altijd contact opnemen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan ook telefonisch of via Skype. Meer informatie staat op mijn website: www.arntz.nu of via Lifebrander.

Menu