link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Bloggers

bloggersWe zijn regelmatig op zoek naar mensen die over hun vakgebied willen bloggen. Ben jij een loopbaan coach/professional en lijkt dit je leuk? Dan zoeken wij jou!

Heb je een vlotte pen?

We zoeken mensen met een vlotte pen, die minimaal 1 keer en maximaal 2 keer per maand een artikel willen schrijven. De onderwerpen waar wij met name in zijn geïnteresseerd zijn: solliciteren, het curriculum vitae, loopbaan coaching, personal branding, carrière en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast staan we open voor bijdragen die aan deze onderwerpen gerelateerd zijn.
Mocht je wat minder tijd hebben en niet in staat zijn om elke maand een bijdrage te leveren, dan is het ook mogelijk om gastblogger te worden. Een gastblogger levert in principe een eenmalige bijdrage en krijgt hiervoor een link terug naar zijn of haar website, onderaan het blog.

Wat krijg je hiervoor terug?

Bij elke blog plaatsen we je naam, eventueel een foto en een korte biografie. Daarnaast plaatsen we een verwijzing naar een aparte pagina op onze site waarop je jezelf kunt voorstellen. Op deze pagina staat ook een link naar je eigen website. Onze site is goed bezocht, we hebben op dit moment ongeveer 30.000 unieke bezoekers per maand.

Geïnteresseerd?

Meer informatie over het bloggen voor lifebrander kan je hier vinden. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan even een mail naar leon(at)lifebrander.nl of vul dit formulier in dan nemen we zsm contact met je op. In de rechterbalk staan onze huidige bloggers.

Menu