link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Gratis downloaden: voorbeeld motivatiebrief


Voorbeeld motivatiebrief

voorbeeld motivatiebrief

Het schrijven van een goede motivatiebrief valt voor veel mensen niet mee. Dit komt doordat het best lastig is om je motivatie voor een bepaalde functie of een organisatie goed te verwoorden. Vaak verval je in clichés en ben je niet in staat om je persoonlijkheid te vatten in een onderscheidende motivatiebrief. Geldt dit ook voor jou? Bekijk dan onderstaande voorbeeld motivatiebrief eens. Het is een brief voor de functie van sales assistant bij Unilever. Je kunt de brief hier gratis downloaden.

Voorbeeld motivatiebrief

 

Bart de Vries
Kerkstraat 123
1234 AB Amsterdam

 

Unilever
T.a.v mevrouw Oldenaar
Weena 455
3013 AL Rotterdam

 

Amsterdam, 6 oktober 2015

Betreft: vacature functie sales assistant

 

Geachte mevrouw Oldenaar,

Met veel enthousiasme las ik uw advertentie voor de functie van sales assistant op uw website. Met deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen als kandidaat voor deze functie.

Enkele weken geleden heb ik mijn studie commerciële economie succesvol afgerond. In mijn studie heb ik zowel stage gelopen bij een fabrikant van snoepwaren als op de marketingafdeling van Albert Heijn. Hier heb ik de nodige praktijkervaring opgedaan over het verkopen van consumentenartikelen, zowel in de food als in de non-food sector.

Het Unilever concern spreekt mij aan vanwege de enorm brede productenportefeuille, het actieve duurzaamheidsbeleid en de doorgroeimogelijkheden zoals u deze op uw website schetst.

De functie van sales assistant vind ik interessant omdat ik het leuk vind om een bijdrage te leveren aan de verkoopdoelen van de organisatie en het succesvol inspelen op de behoeften van (potentiële) klanten. Verder ben ik enorm leergierig, zeer gemotiveerd en niet bang om met mijn voeten in de modder te staan.

Ik zou dit graag in een persoonlijk gesprek bij u komen toelichten. Voor meer informatie over mijn achtergrond en opleiding verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

 

Met vriendelijke groet,

(Onderteken je motivatiebrief)

 

Bart de Vries

Bijlage: curriculum vitae

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu