link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Pitchvideo


Pitchvideo

film voor je cvEen professioneel filmpje kan net dat beetje extra toegevoegde waarde geven aan je digitale cv of je persoonlijke website. Meestal zijn dit soort filmpjes lastig zelf te maken omdat je hiervoor de apparatuur niet hebt en/of de lokatie niet geschikt is. Na een zeer geslaagde pilot bieden wij samen met Profiel in Beeld nu pitchvideo aan.

Pitchvideo

Een pitchvideo is een korte en krachtige presentatie waarin het eigen talent & passie centraal staat. Het kan net dat extra zetje geven aan het cv waardoor deuren open gaan die anders gesloten blijven. Het resultaat hiervan kan je gebruiken om je cv persoonlijk en onderscheidend te maken of je kunt het filmpje bijvoorbeeld toevoegen aan je eigen website.

Meer informate

Op onze site staat een korte introductie over pitchvideo. We hebben een folder gemaakt met meer informatie over de verschillende varianten. Ben je nu al overtuigd dan kan je ook direct een plek reserveren voor één van onze draaidagen.

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags:


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu