link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

LinkedIn import


linkedin importUpdate 1/1/17: Lifebrander biedt geen online cv meer aan. LinkedIn heeft ons nu dan eindelijk toestemming gegeven om gegevens uit hun database te importeren. Dit betekent dat je je gegevens die je al bij LinkedIn online hebt staan nu kunt importeren in Lifebrander. Deze informatie kan je daarna snel en makkelijk omzetten in een onderscheidend en professioneel cv.

Na het aanmaken van een account en het inloggen op de site kan je onder de knop importeren nu kiezen voor LinkedIn. Hierna krijg je een scherm te zien waarop je je inlognaam en wachtwoord van LinkedIn moet invullen. Verder kan je aangeven hoe lang je hiervoor toestemming geeft. Als je van plan bent om hier veel gebruik van te maken is het handig om voor 30 dagen te kiezen. Wil je er eenmalig gebruik van maken kies dan voor een dag. Hierna krijg je een overzicht te zien van alle gegevens die je bij LinkedIn hebt ingevuld.
scherm
Bij elk informatieblok kan je kiezen of je deze informatie wilt importeren of niet. Je kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om geen contactinformatie te importeren omdat je deze al op Lifebrander hebt aangemaakt. Nadat je een keuze hebt gemaakt druk je onderaan op de knop  Importeren in Lifebrander. Hierna kan je terugkeren naar Lifebrander en de informatie eventueel nog naar wens aanpassen. Veel plezier ermee!

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags:


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu