link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Lifebrander zit niet stil!


cv op je mobiel
We merken dat Lifebrander groeit. Niet alleen omdat ons klantenbestand groeit, maar we zien jullie Lifebrander cv’s terugkomen op persoonlijke pagina’s en in andere social media. Erg leuk om te zien.
Lifebrander werkt aan de site en aan haar diensten. We hebben nu een aantal diensten online gezet, zodat jullie kunnen zien dat we ook op dat gebied willen groeien. Het persoonlijke contact achter de site krijgt dan meer “leven”. De diensten staan hier. Een van onze nieuwe diensten is een cv check.

We gaan binnen twee weken ook een aantal nieuwe elementen en zakelijke diensten vrijgeven op de site. Zo hebben we jullie beloofd dat we een betere link gaan leggen tussen LinkedIn en Lifebrander, maar gaan we ook jullie flexibiliteit verhogen door een mobiele site te lanceren, waarmee je via je telefoon ook makkelijk toegang krijgt tot je Lifebrander account. Dan ben je nog beter in staat snel te reageren op die aanvraag of vacature.

Als laatste voor deze site update willen we een instructiefilm aanbieden en een promotiefilm van Lifebrander. We leggen je hier in het kort uit wat wij doen en hoe wij toegevoegde waarde hebben voor jullie. De instructie neemt je in vogelvlucht mee door het proces van het maken van jouw Lifebrander cv.

Kortom, we blijven ontwikkelen en zolang Lifebrander mag blijven groeien gaan we jullie steeds beter en met meer leuke onderdelen verrassen.

Over Lifebrander

cv.nl Tags:


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu