link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

cv op je mobiel


gebondenHet was even stil, maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten. De mobiele site is inmiddels live! Heb je al een lifebrander account, pak dan je smartphone en surf naar dit adres https://lifebrander.nl/iphone.

Op de mobiele site heb je toegang tot alle cv’s die je op de site hebt aangemaakt. Je kunt een cv bewerken, opmaken, versturen en beheren.

gebonden

Bewerken
Hiermee kan je het cv kiezen dat je wilt bewerken en vervolgens de verschillende gegevens die je op de site hebt ingevoerd aan- of uitvinken. Je kunt zo snel je cv aanpassen aan de opdracht of vacature waarop je solliciteert.

Opmaken
Als je klaar bent met bewerken kan je er nog voor kiezen om het sjabloon, het lettertype of de verschillende kleuren aan te passen. Kies hiervoor het betreffende onderdeel en maak je keuze.

Versturen
Ben je helemaal tevreden met je keuzes sla dan het cv op en kies voor versturen. Vul hier het mailadres en de naam in waar je je cv heen wilt sturen. Verder kan je er voor kiezen om een BCC adres in te vullen en het onderwerp en de tekst van de mail aan te passen.

Beheren
Tenslotte krijg je in dit onderdeel inzicht in wie je je cv hebt verzonden

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu