link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Lifebrander is vernieuwd!


Lifebrander is vernieuwd!

Lifebrander is vernieuwdWe hadden het al aangekondigd, maar nu is het zo ver, onze website lifebrander.nl is vernieuwd. De afgelopen maanden is er hard gewerkt en wij zijn trots op het resultaat! Op de vernieuwde website staan voortaan onze producten en diensten centraal: de cv check, cv rewrite, coaching, cv sjablonen en alle overige producten en diensten. Daarnaast, kan je uiteraard ook nog steeds (gratis) een online cv maken en geven we veel tips over het schrijven van een professioneel en onderscheidend curriculum vitae.

CV sjablonen

Verder zijn we met name aan de slag gegaan met ons meest populaire product: de cv sjablonen. We hebben het makkelijker gemaakt om door de verschillende sjablonen te browsen en daarnaast bieden we je nu ook filter mogelijkheden. Je kunt nu filteren op wel/geen foto, prijs, aantal pagina’s, type en kleur. Zo kan je sneller en makkelijker een geschikt sjabloon kiezen. En uiteraard hebben we meteen ook ons assortiment uitgebreid met een aantal fraaie sjablonen!

cv sjablonen

>> Naar sjablonen

Binnenkort nog meer

Daarmee zijn we er nog niet. Binnenkort gaan we ook boeken verkopen over solliciteren, werk en loopbaan. En we kiezen alleen de beste boeken, dan weet je zeker dat je een goed boek koopt. En we zijn ook druk bezig met ons eigen boek over het maken van het perfecte curriculum vitae. Hierover volgt later dit jaar meer. Voor nu veel plezier met de nieuwe site en hopelijk tot ziens! En veel kuddo’s voor Yellow Lemon Tree voor het nieuwe ontwerp van de site.

Dennis & Leon

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu