link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Hoe kom jij aan je ideale baan?


ideale baanSolliciteren is net werken. Dat hebben de meesten van ons wel gehoord, maar wat houdt dit nu eigenlijk in? Welke stappen moet je zetten om richting je ideale baan te komen? Natuurlijk kunnen we geen baan garanderen, maar we kunnen je wel een zetje in de goede richting geven. Om deze en andere vragen te beantwoorden geef ik op 2 maart een gratis online masterclass.

Hoe kom jij aan je ideale baan

In deze online masterclass ga ik in op de voorbereiding die nodig is voor het opstellen van een goede brief en curriuculum vitae. Ik ga in op het proces en geef veel praktische tips. Na afloop is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. De online masterclass duurt een uur en vindt plaats op woensdag 2 maart van 20:15 tot 21:15. Er kunnen maximaal 100 mensen aan deelnemen , wees er dus snel bij en schrijf je nu in!

Dennis Rijkers | Lifebrander

Dennis

Over Dennis Rijkers

Dennis is mede oprichter van Lifebrander. Hij heeft een HEAO studie gedaan en na een aantal jaar werkervaring een MBA in verandermanagement afgerond. Dennis is nu actief als Agile Coach en Trainer op het gebied van (Scaling) Agile.

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu