link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Tien onderscheidende, originele cv’s


Tien onderscheidende, originele cv’s

tien onderscheidende, originele cv'sWe hebben weer tien onderscheidende, originele cv’s verzameld die je inspiratie kunnen geven voor jouw eigen curriculum vitae. Het zijn deze keer een aantal cv’s van grafisch vormgevers (hoe kan het ook anders), maar ook een mooi curriculum vitae van een ict-er en een zeer opvallend cv van een marketing professional. We hebben alle cv’s ook weer op onze Pinterest pagina gezet. Wellicht zijn niet alle cv’s even bruikbaar (als je niet solliciteert voor een baan als grafisch vormgever), maar inspirerend zijn ze zeker wel. Voor degenen die zelf niet zo handig zijn hebben wij ook een aantal cv sjablonen gemaakt die je in MS Word kunt gebruiken. Hoe dan ook, ik wens je veel plezier en inspiratie toe met deze tien onderscheidende, originele cv’s!

Het curriculum vitae van Meg Robichaud 
Het cv van Meg is leuk en grappig vormgegeven en biedt daarnaast ook redelijk wat informatie.
cv Meg Robichaud
Het curriculum vitae van Zack Vieira
Dit cv komt op mij wat somber en donker over, door de grote zwarte vogel. Als dat exemplarisch is voor de persoonlijkheid van Zack dan zal hem dat waarschijnlijk niet helpen in het vinden van een baan.
cv Zack Vieira
Het curriculum vitae van Joseph Rey
Dit cv komt op mij wat vrolijker over dan de vorige. Leuk ook het gebruik van de afkortingen in de titel, waardoor je min of meer gedwongen wordt om te kijken waar de afkortingen voor staan.
cv Joseph Rey
Een resume bar
Voor de liefhebbers van chocola (?) een heuse ‘résumé bar’. Opvallend is het zeker, maar is het ook genoeg om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek?
cv marketing bar
Het curriculum vitae van Ian Timourian
Hoeveel informatie past er op een A4? Ik denk dat Ian net iets te lang met dit cv bezig is geweest. Ook het gebruik van alle verschillende zuurstokkleuren maakt het wat onrustig en onoverzichtelijk. Wel een leuke en verfrissende poging om een keer iets anders dan een standaard cv te maken!
cv Ian Timourian
Het curriculum vitae van Eddie Arredondo
Leuk cv voor mensen die van American Football houden.
Het curriculum vitae van Faratiana Andriamanga
Met zo’n naam kan je bijna niet anders dan met een bijpassend cv komen! Lekkere zuurstokkleurtjes 😉
Het curriculum vitae van Marianna Del Rio
Het is een curriculum vitae dat een zekere kracht en discipline uitstraalt (jammer alleen dat het niet helemaal lekker is uitgelijnd) .
Het curriculum vitae van Dylan Pulley
Grote letters en de kleuren blauw & oranje zijn de belangrijkste kenmerken van dit document.
 Het curriculum vitae van Laggoun Ahmed
 Grappig, het idee van ‘je cv als uithangbord’ letterlijk uitgevoerd.
Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags:


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu