link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Origineel cv: Ingrid Fijma


Origineel cv: Ingrid Fijma

origineel cv ingrid fijmaIn de categorie ‘creatief en origineel cv’ vandaag een origineel cv van Ingrid Fijma. Het is een pdf met een bijzondere opmaak en een wat andere indeling dan normaal. Er zitten de nodige grafische elementen in die het tot een opvallend curriculum vitae maken. Mooi kleurgebruik ook, er is duidelijk veel aandacht aan dit cv besteed.

Wat vinden jullie? Geslaagd of niet geslaagd? Plaats je reactie onder het cv

creatief en origineel cv

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags:


Geef je mening

Stan -

Ik vind dit soort cv’s geweldig: je kunt inhoudelijk veel kwijt, maar ook persoonlijk. Ik vraag me alleen af hoe digibeten op het grafische gebied dit voor elkaar moeten krijgen. Inhuren van een expert wordt een duur grapje…

Karin -

Leuk en origineel maar slecht leesbaar. Ik vind het onoverzichtelijk en ik moet te veel moeite doen om kennis te nemen van de inhoud.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu