link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Interactieve curriculum vitae van An-Ni


Interactieve curriculum vitae van An-Ni

interactieve curriculum vitaeIn de zoektocht naar nog opvallender en origineler kan je natuurlijk ook kiezen voor een interactief curriculum vitae. We hebben op deze plek al eerder het interactieve cv van Robby Leonardi besproken. Vandaag is het tijd voor het curriculum vitae van An-Ni Wang. An-Ni heeft een bijzonder fraai cv gemaakt en dit (uiteraard) als website vormgegeven. Hierbij heeft An-Ni de site zodanig vormgegeven dat je er als het ware vanzelf doorheen geleid wordt. We wensen je veel plezier en inspiratie toe met dit curriculum vitae.

Technische vaardigheden centraal

An-Ni Wang is web ontwikkelaar en interactief ontwerper en wat is er dan logischer om een cv te maken waarin je deze twee vaardigheden op een indrukwekkende manier kunt etaleren met een interactieve curriculum vitae? An-Ni heeft voor de kleur geel gekozen en de site verticaal opgebouwd. Je scrollt er dus van boven naar beneden doorheen. De technische skills van An-Ni staan met name centraal. Zo gaat An-Ni onder andere in op HTML/CSS, CMS, Javascript, animatie en andere technische vaardigheden.
interactieve curriculum vitae

Veel humor

Daarnaast bevat het cv uiteraard ook een uitgebreid overzicht van werkervaring aan de hand van een soort tijdlijn en voorbeelden van een aantal projecten waarin An-Ni gewerkt heeft. Daarnaast bevat het ook veel subtiele (en wat minder subtiele) humor. Zo is ook het actuele weerbericht opgenomen en het lichaamsgewicht maar dan uitgedrukt in aantallen hamburgers. Al met al krijgt je wel het idee dat je na het doornemen van dit cv An-Ni een klein beetje beter hebt leren kennen en dat is op zich al een prestatie van formaat. De website van An-Ni Wang is hier te vinden: https://www.anniwang.com
interactieve curriculum vitae

Wat vinden jullie van het interactieve curriculum vitae van An-Ni Wang? Geslaagd of niet?

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu