link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Creatief Lego cv


Creatief Lego cv

creatief lego cv
Van Lego kun je alles maken, dus ook een creatief Lego cv! Dat moet Leah gedacht hebben toen ze dit cv maakte, en ze heeft er geen half werk van gemaakt. Zelf zegt Leah er dit over: “I’ve always loved Lego and I created this set to highlight my creativity, skills and initiative! It’s something I hope to be able to send out along with a job application.” Een creatief Lego cv is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd, het ligt er natuurlijk ook aan wat voor soort baan je zoekt. Maar als je je creativiteit wilt etaleren en je vindt het leuk om met Lego te spelen dan is het natuurlijk best een leuke manier om je van anderen te onderscheiden. Je bent er in ieder geval een weekend zoet mee.

Leah als Lego figuur

Leah is begonnen om zichzelf als Lego figuur na te maken. Hierbij heeft ze er voor gekozen om zichzelf in sollicitatiekleding na te maken.

creatief lego cv

Een passende Lego verpakking

Daarna heeft ze verpakkingen ontworpen waarop met hierop enkele simpele instructies. Elke verpakking is hierbij zo veel als mogelijk op maat gemaakt en in de kleuren van de organisatie waar ze heen werden gestuurd.

creatief lego cv2

In de look and feel van de organisatie

Deze verpakking heeft bijvoorbeeld een andere kleurencombinatie.

creatief lego cv3

Een bijpassende Lego poster

Op verzoek van een reclame bureau heeft ze daarnaast ook een poster gemaakt voor haar Lego-kit waarin ze deze aan de hand van haar vaardigheden promoot.

creatief lego cv4

Het eindresultaat

Na een weekend hard werken ziet het geheel er dan zo uit:

creatief lego cv5

Als je er maar geen genoeg van kunt krijgen dan kan je op deze plek nog meer foto’s van het werk van Leah bekijken. Wat je er ook van mag vinden, het cv zorgt in ieder geval voor de nodige aandacht: het is inmiddels meer dan 350.000 keer bekeken! En de teller staat nog niet stil.

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu