link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Creatief en origineel cv: Marine Queraux


Creatief en origineel cv: Marine Queraux

creatief en origineel cv van Marine QuerauxWe komen het steeds meer tegen: mensen die een origineel cv maken. De meeste doen het nog steeds op papier, sommige maken een digitaal cv en een enkeling maakt een filmpje. Het komende jaar gaan we op deze plek de meest opvallende, leuke, originele of meeste afgrijselijke cv’s die wij voorbij zien komen verzamelen. Deze week starten we met een mooi cv filmpje van Française Marine Queraux. Helemaal nieuw is het filmpje niet (mei 2011), maar wij kenden hem nog niet.

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags:


Geef je mening

Leuk filmpje! Zeker een goed voorbeeld van een origineel cv, nadat het een filmpje was afgelopen kwamen nog meer cv’s voorbij. Even doorgekeken dus. Toch vraag ik me af of de toekomst bij het video / youtube cv ligt. Ik denk dat je meer hebt aan een ePortfolio.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu