link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

10 originele en creatieve cv’s


10 originele en creatieve cv’s

10 originele, creatieve cv'sWe hebben weer 10 originele en creatieve cv’s verzameld ter inspiratie voor jouw eigen cv. Het zijn ook deze keer weer een aantal cv’s van grafisch vormgevers, maar daarnaast ook originele exemplaren van een fotograaf, een projectmanager en een web designer. Bij het maken van originele en creatieve cv’s kan je wel eens doorslaan en hierbij vergeten om alle relevante informatie op te nemen. Een aantal van onderstaande cv’s hebben hier ook ‘last van’. Inspirerend zijn ze echter wel. Voor degenen die zelf niet zo handig zijn hebben wij ook een aantal cv sjablonen gemaakt die je gewoon in Word kunt gebruiken. Veel plezier en inspiratie met deze 10 originele en creatieve cv’s!

Het creatieve cv van Clayton Timmons 
Clayton is een creatieve jongen en heeft er voor gekozen om een afgebrand pianoklavier in zijn cv op te nemen. Het resultaat is best leuk, hoewel er hierdoor weinig plek overblijft voor informatie.
origineel cv 1
 
Het creatieve curriculum vitae van Jonny Xiong
In dit cv benadrukt grafisch vormgever Jonny Xiong zijn afkomst (hoewel je dat ook aan zijn achternaam kunt zien) door het gebruik van Chinese (?) tekens.
origineel cv 2
 
Het originele curriculum vitae van Pablo Pandolfi
Pablo heeft serieus werk gemaakt van zijn curriculum vitae. Hij heeft de nodige foto’s van zichzelf gemaakt en waarschijnlijk een flink aantal uren achter photoshop gezeten.
origineel cv 3
 
Phil Lagettie is fotograaf..
..mocht dat nog niet opgevallen zijn 😉 Wel jammer dat hij geen mooie foto’s heeft opgenomen in zijn creatieve cv.
origineel cv 4
 
Het curriculum vitae van een projectmanager
Projecten hebben vaak de neiging om wat chaotischer te verlopen dan van te voren ingeschat. Er wordt hier een poging gewaagd om dat grafisch weer te geven.
origineel cv 5
 
Het originele cv van Cody Symes
Cody staat nog aan het begin van zijn carrière. Met dit cv moet het gaan lukken.
origineel cv 6
 
Het cv van Linda Nakanishi
Origineel curriculum vitae waarin Linda op een originele manier haar achternaam heeft vormgegeven.
origineel cv 7
 
Het creatieve curriculum vitae van Erickson Foster
Deze grafisch ontwerper heeft op overzichtelijke wijze zijn vaardigheden in beeld gebracht. Wel jammer dat het net niet helemaal lekker uitgelijnd wordt.
origineel cv 8
 
Het curriculum vitae van Mohammed Mahgoub
Mohammed is niet bang om zijn naam groot op zijn cv te zetten. En dat in tijden waarin het debat over anoniem solliciteren weer (opnieuw) gevoerd wordt. Hulde!
origineel cv 9
 
Het curriculum vitae van Federico Maral
Federico komt op mij wat chaotisch over en dat is waarschijnlijk niet wat hij met dit cv wil uitstralen. Creatief is het daarentegen wel.
origineel cv 10
 

Dit waren weer 10 originele en creatieve cv’s. We hopen dat je hiermee inspiratie hebt opgedaan voor je eigen curriculum vitae. Mocht je hierbij hulp nodig hebben, kijk dan ook eens bij onze cv sjablonen. Deze sjablonen kan je zelf in Microsoft Word aanpassen. Veel succes!

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , ,


Geef je mening

Adriana van Schalken | Payrolling Works -

Wat veel goede cv’s en wat een grote verschillen tussen de verschillende beroepsvelden waar ze zich op richten! Zo blijkt maar weer dat er vele ‘goede’ cv’s zijn. Dat je rekening moet houden met het bedrijf waar je het naar toe stuurt.

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu