link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Wij zoeken bloggers


loopbaan coachBen jij een loopbaan coach/professional en vind je het leuk om over je vakgebied te bloggen? Dan zoeken wij jou. We zijn op zoek naar mensen met een vlotte pen, die minimaal 1 keer en maximaal 2 keer per maand een blog willen schrijven op onze site. De onderwerpen waar wij met name geïnteresseerd in zijn: solliciteren, het cv, loopbaan coaching, personal branding, carrière en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast staan we open voor bijdragen die aan deze onderwerpen gerelateerd zijn.

Criteria

We hanteren een aantal eisen waaraan de bijdragen moeten voldoen:

  • We zien vooral graag korte artikelen met praktische tips en zogenaamde do’s en dont’s. Deze artikelen worden veel gelezen en zijn populair bij onze lezers.
  • Het moet om oorspronkelijke en unieke content gaan. We hebben geen belangstelling voor bijdragen die elders al gepubliceerd zijn of nog gepubliceerd gaan worden.
  • Commerciële bijdragen accepteren we niet, de blogs zijn niet bedoeld om reclame te maken voor bepaalde producten of diensten. Er mag in een artikel wel verwezen worden naar een bepaalde product of dienst.
  • De lengte van een bijdrage is in principe vrij. In de praktijk hanteren we een minimale omvang van 300 woorden. Lange bijdragen kunnen eventueel worden opgesplitst in meerdere korte artikelen.
  • Als er een bericht van je geplaatst wordt op ons blog dan verwachten we dat je ook bereid bent de discussie met onze lezers aan te gaan en te reageren op commentaar.

Wat krijg je hiervoor terug?

Bij elke blog plaatsen we je naam, eventueel een foto en een korte biografie. Daarnaast plaatsen we een verwijzing naar deze pagina waarop je jezelf kunt voorstellen. Op deze pagina kan ook een link naar je eigen website worden geplaatst. Onze site is goed bezocht, we hebben op dit moment ongeveer 30.000 unieke bezoekers per maand.

Geïnteresseerd?

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan even een mail naar leon(at)lifebrander.nl dan nemen we zsm contact met je op.

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu