link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Profiteer van onze cv check actie


Profiteer van onze cv check actie

cv check actie IntermediairZoals sommigen van jullie wellicht weten zijn wij vaste partner van Intermediair en checken en herschrijven wij cv’s van bezoekers van de Intermediair site. Vanaf vandaag, 27 mei, starten we met een tijdelijke cv check actie waarin we cv checks kunnen aanbieden voor de helft van de prijs. Door je cv te laten checken ontvang je nuttige tips die je cv nog beter maken en de kans op het vinden van een geschikte baan verder vergroten.

We versturen je binnen een tot drie werkdagen een beknopt rapport met hierin veel tips. Daarnaast beoordelen we het curriculum vitae op inhoud (taalgebruik, volledigheid, gekozen format etc) en op uiterlijk. Wees er snel bij en laat je cv vandaag nog door ons checken!

Ik wil mijn cv laten checken!

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu