link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Het online cv stopt


het online cv stoptNa een mooie en lange periode hebben we besloten om te stoppen met het online cv. We hebben onlangs gepeild of er interesse is om toch door te gaan, maar helaas is gebleken dat er onvoldoende animo is. Met ingang van 1 januari 2016 stoppen we dan ook met het online cv en is alle online informatie van je cv niet meer toegankelijk. Dit houdt overigens niet in dat Lifebrander stopt, in tegendeel, Lifebrander groeit!

Online cv diensten

We blijven natuurlijk al onze online cv diensten aanbieden, zoals de cv check, cv rewrite en vertaalservice en binnenkort voegen we daar allerlei interessante cv gerelateerde diensten aan toe. Verder zijn we druk met de ontwikkeling van een zakelijke cv tool, waarin we intermediairs bedienen met het management van cv’s. Binnenkort volgt hierover meer op onze zakelijke Lifebrander pagina.

Speciaal aanbod voor jou!

We kunnen ons ook voorstellen dat een aantal van jullie het erg jammer vindt dat het online cv gaat stoppen en we willen jullie daarom een speciale aanbod doen. Wij kunnen jullie helpen je bestaande online cv om te zetten naar een professioneel Word cv. Hierbij kan je zelf een Word sjabloon kiezen uit ons uitgebreide aanbod. De kosten hiervoor zijn gerelateerd aan de lengte van het cv en wordt per offerte aan je afgegeven. Wil je dit? Stuur dan de link naar je digitale cv naar info@lifebrander.nl met in het onderwerp: ‘cv omzetten’. Dan krijg je van ons een mail met een offerte. Als je akkoord bent met deze offerte gaan we direct aan de slag. Daarnaast is het mogelijk om ook een verbeterslag te maken en dit te combineren met het omzetten van je cv. Wil je dit? Stuur dan de link naar je digitale cv naar info@lifebrander.nl met in het onderwerp: ‘cv verbeteren’.

groet,

Directie Lifebrander BV
Dennis Rijkers & Leon Keemer

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu