link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

cv tips van de professional

CV tips van professionals: Gerrie van Wanrooij

CV tips van professionals: Gerrie van Wanrooij In de rubriek ‘CV tips van professionals voor professionals’ geven we inzicht in hoe professionals van consultancy – en detacheringbureaus kijken naar cv’s en het proces er omheen. Deze keer krijgen we een een kort inzicht in hoe Entrador naar dit proces kijkt en krijgen we tips van Gerrie van Wanrooij.

Lees meer
CV tips van professionals: Debbie Fielstra

CV tips van professionals: Debbie Fielstra In de rubriek ‘CV tips van professionals voor professionals’ geven we inzicht in hoe professionals van consultancy – en detacheringbureaus kijken naar cv’s en het proces er omheen. Deze keer krijgen we een een kort inzicht in hoe Totality naar dit proces kijkt en krijgen we tips van Debbie Fielstra.

Lees meer
CV tips van de professional: Luc Doeve

CV tips van de professional: Luc Doeve Een cv is een belangrijk document in de gemiddelde sollicitatie, maar wellicht nog belangrijker in het detacheringsproces. Detacheringsbureaus krijgen dagelijks veel aanvragen binnen, waarop ze in een kort tijdsbestek een passend cv moeten aanbieden. De cv’s worden door medewerkers van het bureau bekeken en waar nodig aangepast, voordat het naar de eindklant gestuurd wordt. Een cv dat niet voldoende aansluit bij een aanvraag […]

Lees meer
Menu