link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Vind je droombaan in 60 dagen


Vind je droombaan in 60 dagen

vind je droombaan in 60 dagenBen jij jong, (bijna) afgestudeerd, ambitieus en op zoek naar de baan van je dromen? Begin 2011 goed en ga met twee andere kandidaten de uitdaging aan om binnen 60 dagen jouw ideale baan te vinden. Hoe? Via een persoonlijke marketingcampagne, social media tools en coachings- en netwerkgesprekken met experts (waaronder Lifebrander) en insiders.

Interesse?

Interesse? Stuur vóór 11 december jouw aanmelding naar aanmelding@60daychallenge.nl met informatie over je achtergrond en motivatie wat jouw ‘open sollicitatie aan de wereld’ uniek maakt en waarom jij het verdient om één van die drie kandidaten te worden. De eerste 20 aanmeldingen krijgen daarnaast een gratis loopbaangesprek door Careerwise aangeboden.

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: , , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu