link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Video cv: je cv als professioneel filmpje


Video cv: je cv als professioneel filmpje

video cvEind 2010 zijn we samen met Profiel in Beeld een actie gestart waarin we zes mensen de mogelijkheid boden om gratis een kort professioneel filmpje te maken. Een professioneel filmpje heeft vaak net dat beetje extra toegevoegde waarde en verhoogt de kans op het vinden van een baan. Peter, Mareille, Martine, Mirjam, Christopher en Björn waren uiteindelijk de gelukkige zes. Twee kandidaten kwamen via Cap100, het initiatief van de Lucille Werner Foundation. Inmiddels zijn de opnamen geweest en de eerste vier filmpjes staan online en zijn hieronder te bekijken of via het Lifebrander kanaal op Vimeo.


Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: ,


Geef je mening

wijnand -

Online-People is op zoek naar de beste video-cv van Nederland. Misschien iets voor jullie? Kijk even op http://www.online-open.nl
Groet,
Wijnand

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu