link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Origineel cv: Wanda 2.0


Origineel cv: Wanda 2.0

origineel cv Wanda 2.0Een paar weken geleden plaatsten we een oproep om je originele curriculum vitae naar ons op te sturen. Inmiddels hebben we de eerste cv’s binnengekregen en het cv van Wanda viel op, het is een Pinterest cv. Dit cv heeft Wanda ook geen windeieren gelegd. Ze heeft inmiddels een baan gevonden. Wanda: “Door een Pinterest cv te maken en deze via Twitter, Facebook en LinkedIn te verspreiden, viel ik op bij mijn huidige werkgever.”

Pinterest cv

Wanda heeft een uitgebreid visueel cv gemaakt met veel verschillende onderdelen: veel referenties, aanbevelingen en commentaar, een tagcloud, een digitaal visitekaartje en verwijzingen naar twitter en LinkedIn. Het is hiermee een uitnodigend en visueel aantrekkelijk cv geworden met daarnaast ook veel informatie. Wij vinden het zeer leuk en origineel, jullie ook?

origineel cv Wanda 2.0

PS: heb jij ook een origineel cv? Stuur het ons op!

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , , , ,


Geef je mening

Johan -

Dat cv ziet er zo inderdaad erg aantrekkelijk uit. Deze opmaak zal er zeker voor zorgen dat je opval bij recruiters. Ik vind een element zoals een tagcloud erg handig. Dat is een mooie visuele manier om een beeld van jezelf te schetsen. Heb je voor het maken van zo’n tagcloud een speciale app?

Groet,

Johan

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu