link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Lifebrander actie: Raad het cv


Lifebrander actie: Raad het cv

vraagteken
Elke ochtend luister ik in de auto, onderweg naar mijn werk, naar Radio 538. In de middag ook overigens en ik hoor dan telkens leuke acties. Bij elke actie denk ik weer: ‘dat moeten wij ook doen, mensen blij maken met dingen die we weggeven’. Wij kunnen de aandacht gebruiken en jullie wellicht onze hulp met je cv. Daarom zullen we de komende tijd wat acties introduceren. Vind je dat leuk? Zorg er dan voor dat je ons volgt, want we zullen vooral op social media kanalen kenbaar maken wanneer welke actie loopt en wat je kunt winnen.

Wat kan je dan winnen?

We hebben de komende tijd een aantal acties in petto, waarmee we een aantal dingen weggeven. Denk hierbij aan cv sjablonen, checken van je cv en dat wij jouw cv gratis herschrijven of vertalen. Al met al met een waarde van tussen de € 200 en € 300. Intern noemen we het een 538tje, want eerlijk is eerlijk, we hebben onze inspiratie van Radio 538.

De actie van deze week: ‘Raad het CV’

Wat: Raad van wie het (of gedeelte van) cv is en je wint een door ons herschreven cv (cv rewrite) met een cv format naar keuze t.w.v. € 300.

Jij stuurt je cv op en een van onze professionals zal met jou samen jouw cv helemaal herschrijven en oppoetsen, zodat je een sterk concurrerend cv hebt en helemaal sollicitatie klaar bent.

Doen: Wij hebben een cv van een bekende Nederlander anoniem gemaakt (zie onderaan). Raad van wie het cv is en stuur je antwoord naar actie@lifebrander.nl. Zet in je mail aan ons jouw naam en geef de voor en achternaam van wie jij denkt dat het cv is.

Looptijd actie: 24 september tot en met 30 september aanstaande. 1 oktober maken we bekend wie de winnaar is van de gratis cv rewrite. Inzendingen voor of na genoemde periode worden niet meegenomen in de actie.

Spelregels: Stuur je antwoord naar actie@lifebrander.nl en wij trekken uit de correcte antwoorden een winnaar. Aan het einde van de actie geven wij online en aan jou persoonlijk aan als je gewonnen hebt. Je kunt acties van ons volgen op:

Twitter
Facebook
Linkedin

Dit cv is van…..

Na het behalen van zijn vwo-diploma ging X rechten studeren aan de Universiteit van Amsterdam, waar X zijn doctoraalexamen (meester in de rechten) behaalde.

X verscheen voor het eerst op televisie bij Sonja Barend in een programmasegment genaamd de tafel van 7. In 1991 werd X aangenomen bij de AVRO als redacteur bij het programma Forza TV, wat X al snel ook, samen met Jessica Broekhuis, presenteerde.

Twee jaar later stapte X over naar Studio Sport en presenteerde X ook enige tijd het NOS Journaal. In 1999 werd X tot “best geklede Nederlander” verkozen, wat X deed besluiten om zijn eigen kledinglijn te starten.
Verder is X bestuurslid van de stichting Suriprofs, die fondsen werft voor goede doelen in Suriname. Sinds 2002 is X tevens ambassadeur van het Nederlandse Rode Kruis.

In 2005 stapte X over naar de nieuwe televisiezender Talpa, waar X sportdeskundige was bij NSE en presentator van het inmiddels van de buis verdwenen Café de Sport. Op 12 juli 2007 werd bekend dat X overstapte naar RTL Nederland, waar X het zondagavond-eredivisievoetbal presenteerde. In 2013 speelde X een gastrol in de TV Kantine als Isaac van de Love Boat.

Vanaf het begin tot de zomer van 2013 presenteerde X De Wedstrijden van de betaalzender Eredivisie Live.
X heeft een stem ingesproken in de Nederlandse bewerking van de animatiefilm Surf’s Up (2007). In 2009 sprak X de Nederlandse stem in van Buck de Wezel in de film Ice Age: Dawn of the Dinosaurs.

Van oktober 2010 tot maart 2013 presenteerde X het programma On the Move van BNR Nieuwsradio. Sinds 2012 heette dat programma BNR X. Het werd iedere werkdag tussen 6:00 en 9:30 uur uitgezonden. Voor BNR presenteert X nog wel een sportprogramma op zaterdag.

Sinds 26 augustus 2013 presenteert X zijn eigen talkshow.

Maak kans op een cv rewrite en stuur nu je antwoord naar actie@lifebrander.nl

Over Lifebrander

cv.nl Tags: ,


Geef je mening

Bram -

Humerto Tan

Debby Greive -

Het C.V. is van Humberto Tan

Ron staallekker -

Humberto Tan

Evert Korevaar -

Humberto Tan

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu