link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Het nieuwe solliciteren werkt!


het nieuwe solliciteren werktChantal Drenthen, Daan Verhorst en Petra Rierink hebben het bewezen, het nieuwe solliciteren werkt! Met behulp van de 60 day challenge vonden Chantal en Petra hun droombaan en sloot Peter de actie af met een ‘laatste ronde’ gesprek. De reden voor dit succes? Een uitgekiende, persoonlijke online marketing campagne onder andere via social media.

Afgelopen januari gingen de drie hoog opgeleiden de uitdaging aan: vind in zestig dagen de baan van je dromen. Met een persoonlijke marketingcampagne, de inzet van social media, zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en een persoonlijke website en blog trokken zij ten strijde. Chantal: “Het was een achtbaan van hard werken, in het middelpunt staan, keuzes maken en een zoektocht naar mezelf.” De kandidaten werden ondersteund door carrièrekieswijzer Careerwise, de coaches van Blik-opener, loopbaaninspirator Glimpen, Annemarie Appelman, die zelf in 60 dagen de baan van haar dromen vond en door Lifebrander.

Zie ook Na de 60 day challenge nog een cv nodig?

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu