link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Gratis cv check


gratis cv checkMonsterboard organiseert van 16 tot en met 21 mei de week van het cv. Hiervoor is een tijdelijke speciale Monsterboard Store geopend op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam. Tijdens deze week staan er drie cv coaches van Lifebrander en daarnaast MonsterCoach- en Monsterboard-experts die verstand hebben van solliciteren. Zij weten hoe je het cv schrijft waarmee je jouw carrière een boost geeft.

Gratis advies in de Monsterboard Store
De Monsterboard store is van 16 tot en met 21 mei 2011 dagelijks geopend, ook op zaterdag. Vergeet niet om je papieren cv mee te nemen. Wij nemen graag voor iedereen persoonlijk de tijd en vragen je begrip als je even moet wachten wanneer het druk is. Voor de precieze tijden zie onderstaand schema:

Aanwezigheid Lifebrander cv-coaches
Maandag van 13.00 tot 19.00 uur
Dinsdag van 10.00 tot 19.00 uur
Woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
Donderdag van 10.00 tot 19.00 uur
Vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Promo filmpje

Leon Keemer

Over Leon Keemer

Léon Keemer is medeoprichter van Lifebrander. Met Lifebrander helpt hij werkzoekenden aan een professioneel en onderscheidend cv waarmee de kans op het vinden van een droombaan aanzienlijk groter wordt. Hij blogt met regelmaat over het cv en daarnaast geeft hij trainingen en schrijft hij artikelen. Alle tips die hij hierbij heeft verzameld hebben uiteindelijk geleid tot het boek Het perfecte curriculum vitae.

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu