link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Filmpje nodig?


Filmpje nodig?

filmpje nodigEen professioneel filmpje kan net dat beetje extra toegevoegde waarde geven aan je digitale cv of je persoonlijke website. Meestal zijn dit soort filmpjes lastig zelf te maken omdat je hiervoor de apparatuur niet hebt en/of de lokatie niet geschikt is. Samen met Profiel in Beeld geven wij zes mensen de mogelijkheid om gratis een kort professioneel filmpje te maken. Indien je geïnteresseerd bent stuur dan even een mail met je contactgegevens naar info@lifebrander.nl en houd alvast 24 januari 2011 vrij. Hier kun je er meer over lezen. En wees er snel bij, want de eerste drie plaatsen zijn al vergeven.

Avatar

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , , ,


Geef je mening

Mirjam -

Beste Lifebrander,

Wat en leuke actie zeg. Ik ben Mirjam de Jonge en ben kandidaat bij CAP100 een project van Lucille Werner. Om mensen met een beperking een kans te geven op de arbeidsmarkt te komen. Ik weet niet wat jullie allemaal van mij nodig hebben. Maar graag zou ik een filmpje willen laten maken over mezelf. Niet geschoten is altijd mis en ik ben het waard om mijn doel te bereiken.

Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met creatieve groet,

Mirjam de Jonge

Monique van de Sande -

Geachte heer, mevrouw,

Als deelnemer van cap100 ontving ik uw mededeling aan mevrouw Van der Haar van de stichting CAP100.

Zoals u aangeeft wordt 70% van de indruk van de kandidaat bepaald door het eerste contact. Dit betekent dat deze actie een meerwaarde kan hebben en tot een grotere kans van slagen kan leiden doordat je door dit middel je allereerst op een goede manier kan presenteren en hierin direct duidelijk kunt maken naar welke functie je streeft met welke taken en wat jouw capaciteiten en eerdere werkervaringen zijn. Op deze manier kun je een werkgever beter overtuigen. Hiernaast is het een voordeel dat je laat zien dat je de capaciteiten hebt om je op deze manier te presenteren, en hieruit blijkt ook dat je extra gemotiveerd bent door de moeite hiervoor te nemen en net dat beetje extra’s te doen dan de meeste kandidaten.

Ik vind het fijn dat u een aantal mensen de gelegenheid biedt om hiermee kennis te laten maken. Ook stel ik het zeer op prijs dat u de mogelijkheid biedt aan de kandidaten van de stichting CAP100. Het verheugd mij zeer te vernemen dat u, die een grote naam heeft in de zakenwereld en bekend bij alle grote werkgevers, bekend bent met de stichting. Dit geeft mij een positief gevoel voor het slagen van het project.
Voor mijn persoonlijke informatie verwijs ik u naar de site http://www.cap100.nl onder de kandidaten en voor alle overige persoonlijke informatie kunt u contact opnemen met mij of met mevrouw Van der Haar (adviseur stichting Cap100).

In de hoop op een spoedige reactie dank ik u bij voorbaat voor de genomen moeite.

Met vriendelijke groet,
Monique van de Sande

Een bijzonder geslaagde dag!
Voorbeeldfilmpjes vind je op: profielinbeeld
De resultaten van de Lifebrander-dag zijn ongeveer 15/2 beschikbaar & live.

  1. 2 Trackback(s)

  2. jan 27, 2011: Tweets die vermelden Filmpje nodig? : blog -- Topsy.com
  3. jul 7, 2011: Pitchvideo : blog

Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu