link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

Doe het zelf cv!


Doe-het-zelf cv!

doe het zelf cvEen cv is iets van jou zelf. Jouw kennis, kunde en ervaring en zelfs persoonlijke eigenschappen vertaald naar tekst en vorm. Het gaat erom dat je jezelf presenteert en je kunde ‘verkoopt’. Dat kan je natuurlijk gewoon zelf doen. Er zijn voldoende tips en formats online te vinden waar je als goede doe-het-zelver goed mee uit de voeten kan. Toch, zelfs als je zelf goed in staat bent een sterk en professioneel cv te schrijven en vorm te geven is het verstandig anderen naar je cv te laten kijken. Veel mensen laten familie of vrienden even kijken naar het cv en dat is al een goede stap. Zo haal je fouten en missers makkelijker uit je cv, want zelf zie je na een dag aan je cv werken de details niet meer.

Professioneel cv

Een extra stap is een onbevooroordeelde professional naar je cv te laten kijken. Dat is geen schande, maar juist erg slim om te doen. Het advies dat je krijgt kan soms heel confronterend zijn en dat hoor je niet snel van je familie of vrienden, bovendien moet zo iemand ook maar net weten wat een goed cv inhoudt.

CV schrijven is niet makkelijk

Binnen Lifebrander hebben we wekelijks erg veel cv’s die we checken, herschrijven, vertalen en zo meer. Door onze cv diensten, workshops en vele events waar we staan zien veel cv’s van alle functie niveaus. Wat opvalt is dat veel mensen een standaard cv schrijven en dan ook vaak de structuur en link naar online elementen vergeten. Ook competenties worden vaak niet goed gepresenteerd. Ook dat is geen schande, want een cv schrijven is gewoon niet makkelijk. Je kunt er wel iets aan doen. Onze professionals kunnen je daarbij helpen doordat ze jarenlange ervaring hebben en veel cv’s hebben gezien. Ieder zijn vak zeg maar.

Je moet het zelf doen

Een cv zelf maken is een must, maar hulp vragen ook. En vooral dat laatste valt soms niet mee, maar kan helpen net dat extra duwtje in de rug te geven om een sterk cv te maken, waarmee je jouw kansen optimaal benut. Het doel is zonder problemen snel op gesprek te komen en zo min mogelijk risico te lopen dat je wordt afgewezen op basis van een slecht cv.

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu