link desc
Professioneel CV maken?
Klaar in 3 stappen!

De eerste workshops staan online!


De eerste workshops staan online!

de eerste workshops staan online!We doen veel bij Lifebrander, veel met cv’s, niet met alles, maar met cv’s. Af en toe wijken we wat uit naar links en rechts in het proces van solliciteren, maar het cv is waar je voor bij Lifebrander moet zijn. Het klopt, ik roep en schrijf vaak wat we allemaal wel niet doen op dit gebied, maar dat is puur uit trots voor wat we bereiken en de wil om verder te komen. Juist doordat we steeds meer met jullie in contact komen via acties, evenementen of via een van onze diensten leren we waar jullie het meeste behoefte aan hebben. Daar willen we als bedrijf, maar ook als persoon antwoord op geven.

Trainingen en workshops

Een van de meest gestelde vragen aan ons is of we ook trainingen geven en workshops verzorgen. Ja dat doen we, maar dat hadden we tot voor kort nog niet online in de aanbieding. Nu wel en dat wil ik met jullie delen. Alle trainingen en workshops die we gaan geven de komende tijd zetten we op lifebrander.fikket.com. Nu staan daar nog maar drie workshops, training voor starters via en voor Nobiles, een nieuw cv in 1 week en een van mijn eigen workshops voor professionals. We zijn op dit moment zelf en met andere partners bezig meer workshops te ontwikkelen die aansluiten bij een betreffende doelgroep. Denk hierbij aan sporters of de 45 plus doelgroep. In ieder geval gaan we onze kennis met jullie delen.

Binnenkort uitbreiden

Zojuist nog heb ik met een aantal Lifebrander collegae samen om de tafel gezeten om te praten over de verdere invulling van alle workshops. We gaan de workshops binnenkort uitbreiden van alleen Amersfoort en Leiden naar regio Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Kortom, check onze aanbiedingen, want we bieden plekken genoeg om aan te sluiten!

Hopelijk tot ziens!

Vriendelijke groet,
Dennis Rijkers

Over Lifebrander

cv.nl Tags: , ,


Sorry, comments for this entry are closed at this time.

Menu